![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Два дена си купих нов компютър, тук са спецификациите Dell Inspiron 530 2.4ghz Q6600 Quad Core Viiv процесор 2GB 667MHz RAM NVidia GeForce 8600GT 256MB Windows Vista Home Premium Аз също имат speedtouch 330 DSL USB модем, който да използвам, за да се свържете с интернет при 2.0mbps с. Задържайки спецификациите има тук е проблема: Моят интернет скорост е бавно , По-накратко. Имам tryed същия интернет връзка на стария си компютър с XP Home и скоростта е много добро (потоци видео и т.н.)Моят нов изглед PC пълзи по протежение на интернет в EX6 и Firefox, Айв tryed всичко мога да измисля, нямам Mc Affe или Север, аз изключен Automatic Updates, и компютъра е чист от вируси, шпионски софтуер и др Всички решения или мисли би било много полезно! |
|
| |||
| |||
| Linux?
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Били ли сте изтеглили & инсталирани най-новите драйвер за speedtouch 330?:
| |||
| |||
| Да прави всичко, аз успях да го ускори малко като се отърва от Windows Defender, но все още мъртви бавно |
|
| |||
| |||
| опитайте завъртане Ур Automatic Updates назад и завъртане на фишинг филтър, на разстояние, |
|
| |||
| |||
| Да му всичко е направено Айв направи тест на скоростта му 30KB / и |
|
| |||
| |||
| Ох! Почти толкова лошо, тъй като 2KB / и съм се понякога с Plusnet! "Има толкова много фактори, които могат да повлияят на скоростта. Мога ли да взема на заем друг начин? Друг компютър? Свържете компютъра си с някой друг широколентов? Аз съм се на стеснение установяване на проблема.
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
|
| |||
| |||
| Бих губи USB модем и опитайте ново, като Майк каза, или безжичен маршрутизатор / модем, че свещите в Ethernet порт. Това е доста вероятно, че Speedtouch не се поддържа много добре в Vista и / или напрежение изисква от USB порт е твърде много за новата система. USB модеми са лоши новини в най-добрите времена на ИМО. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Защо моята интернет SO SLOW? Моля, помогнете ми ... | mrcrazie007 | В мрежа, модеми & VoIP | 9 | 16-ти август 2009 01:23 |
| Бавно Интернет връзка | ThisIsMyName | В мрежа, модеми & VoIP | 7 | 31 Jan 2009 11:50 |
| Имаш Някои Бавно интернет Trouble | scholes775 | В мрежа, модеми & VoIP | 2 | 7 октомври 2008 14:15 |
| Интернет просто започна става бавно? | rsteenoven | В мрежа, модеми & VoIP | 13 | 6 октомври 2008 15:46 |
| Internet Explorer Бавно | NightJay0044 | Браузъри Уеб & FTP клиенти | 7 | 29 Дек 2007 05:18 |
| Нишка Инструменти | |
| |