![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Dva dny jsem koupil nový počítač, tady jsou specifikace Dell Inspiron 530 2.4GHz Q6600 Quad Core Viiv Procesor 2GB 667MHz RAM Nvidia Geforce 8600GT 256megabajt Windows Vista Home Premium Také jsem se SpeedTouch 330 DSL USB modem, který mohu použít pro připojení k internetu na 2.0mbps se. Udržení specifikace na mysli tady je problém: Moje rychlost internetu je pomalé , Ve zkratce. Mám tryed stejné připojení k internetu na mém starém počítači s XP Home a rychlost je velmi dobrá (proudy videa apod.)Můj nový PC průhled prochází podél na webu v EX6 a Firefox, IVE tryed všechno můžu myslet, nemám Mc Affe nebo Norton, jsem vypnout automatické aktualizace, a počítač je čistý a viry, spyware atd. Jakékoli řešení, nebo myšlenky by bylo velmi užitečné! |
|
| |||
| |||
| Linux?
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Už jste si stáhli & nainstalovány nejnovější ovladače pro SpeedTouch 330?:
| |||
| |||
| jo všechny práce, i podařilo se urychlí trochu by zbavit Windows Defender, ale přesto mrtvý pomalé |
|
| |||
| |||
| Návrhy na urychlení počítače v tento post |
|
| |||
| |||
| zkuste odbočka ur automatických aktualizací zpět a otočením phishing filtr vypnout, |
|
| |||
| |||
| jo všechny jeho učiněno IVE udělat test rychlosti svého 30kb / s |
|
| |||
| |||
| Au! Téměř stejně špatné jako 2 kb / s Byl jsem jak se někdy s Plusnet! "Tam je tolik faktorů, které mohou mít vliv na rychlost. Můžete mi půjčit jiný modem? Jiném počítači? Připojte svůj počítač do někoho jiného širokopásmový? Já jsem se dostat na zúžení problému.
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Já bych ztratit USB modemu a zkusit novou, jako Mike řekl, nebo Wireless Router / Modem, že svíčky na váš Ethernet port. Je docela pravděpodobné, že SpeedTouch není příliš dobře Vista a / nebo požadovaných napětí z USB portu, je příliš mnoho na nový systém. USB modemy jsou špatné zprávy v nejlepších dobách IMO. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Proč je moje Internet pomalu? Prosím pomoz mi ... | mrcrazie007 | Sítě, Modemy & VoIP | 9 | 16.srpna 2009 01:23 |
| Pomalé připojení k Internetu | ThisIsMyName | Sítě, Modemy & VoIP | 7 | 31. leden 2009 11:50 |
| Někteří dostali Pomalý internet Nesnázích | scholes775 | Sítě, Modemy & VoIP | 2 | 7. říjen 2008 14:15 |
| Internet právě začalo jít pomalu? | rsteenoven | Sítě, Modemy & VoIP | 13 | 6. října 2008 15:46 |
| Internet Explorer Pomalé | NightJay0044 | Webových prohlížečů & FTP Klienti | 7 | 29. prosince 2007 05:18 |
| Thread Nástroje | |
| |