![]() |
|
| |||
| |||
| Πριν από δύο μέρες αγόρασα ένα νέο υπολογιστή, εδώ είναι τα specs Dell Inspiron 530 2.4GHz Q6600 Quad Core Processor Viiv 2GB RAM 667MHz Nvidia Geforce 8600GT 256MB Windows Vista Home Premium Έχω επίσης μια SpeedTouch 330 DSL USB μόντεμ που χρησιμοποιώ για να συνδεθείτε με το Διαδίκτυο στην ηλεκτρονική διεύθυνση με 2.0mbps. Κρατώντας τα specs στο μυαλό εδώ είναι το πρόβλημα: Ταχύτητας στο διαδίκτυο μου είναι αργή , Με λίγα λόγια. Έχω Tryed την ίδια σύνδεση με το Διαδίκτυο στον παλιό υπολογιστή μου με το σπίτι XP και για την ταχύτητα είναι πολύ καλή (βίντεο ρέματα κλπ)Νέος υπολογιστής vista μου σέρνεται μαζί στο Διαδίκτυο σε EX6 και Firefox, Ive Tryed θ τα πάντα μπορούν να σκεφτούν, δεν έχω καμία Mc Affe ή Norton, έχω απενεργοποιήσει αυτόματες ενημερώσεις, και ο υπολογιστής είναι καθαρό από spyware και ιούς, κλπ. Κάθε λύσεις ή τις σκέψεις θα ήταν πολύ χρήσιμο! |
|
| |||
| |||
| Linux;
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Έχεις κατεβάσει και εγκαταστήσει το πιο πρόσφατο πρόγραμμα οδήγησης για το SpeedTouch 330;:
| |||
| |||
| Ναι όλα γίνονται, εγώ κατάφερα να την επιταχύνουμε λίγο από την αποβολή του Windows Defender, αλλά ακόμα νεκρούς της αργή |
|
| |||
| |||
| Προτάσεις για την επιτάχυνση ενός υπολογιστή στο αυτήν την ανάρτηση |
|
| |||
| |||
| προσπαθήστε να ur αυτόματες ενημερώσεις πίσω και στρέφοντας το Phishing Filter off, |
|
| |||
| |||
| ναι όλα έχουν γίνει Ive του κάνει τις στροφές δοκιμής του 30kb / s |
|
| |||
| |||
| Ωχ! Σχεδόν τόσο άσχημα όσο τα 2KB / s έπαιρνα μερικές φορές με Plusnet! Υπάρχουν », είναι τόσο πολλοί παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν την ταχύτητα. Μπορείτε να δανειστείτε ένα άλλο μόντεμ; Ένα άλλο υπολογιστή; Συνδέσετε τον υπολογιστή σας σε κάποιον άλλο ευρυζωνικό; Θέλω να καταλήξω περιορισμό των πρόβλημα.
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
|
| |||
| |||
| Θα ήθελα να χάνουν το USB Modem και δοκιμάστε ένα νέο, όπως είπε ο Μάικ, ή μια Wireless Router / Modem που συνδέεται στην θύρα Ethernet σας. Είναι αρκετά πιθανό ότι το SpeedTouch δεν υποστηρίζεται πολύ καλά στα Vista και / ή η τάση που απαιτείται από την θύρα USB είναι πάρα πολύ για το νέο σύστημα. USB μόντεμ είναι άσχημα νέα, στις καλύτερες των χρόνων του ΙΜΟ. |