![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Prije dva dana sam kupio novi kompjuter, ovdje su naočale Dell Inspiron 530 2.4ghz Q6600 Quad Core Processor Viiv 2GB RAM 667MHz Nvidia Geforce 8600GT 256MB Windows Vista Home Premium JA isto tako imati speedtouch 330 DSL i USB modem koji koristite za spajanje na internet na 2.0mbps sa. Imajući na umu i naočale tu je problem: Moj internet brzina je spora , U ukratko. JA tryed imaju isti priključak za internet na svoj stari kompjuter sa XP Home na brzinu i vrlo je dobra (potoci videos etc)Moj novi vidik PC pretražuje zajedno na web-u EX6 i Firefox, Ive tryed sve što se možete sjetiti, nemam Mc Affe ili Norton, sam isključi automatskog ažuriranja, a računalo je čist od spyware i virusa itd. Rješenja ili bilo koju misao bi bilo vrlo korisno! |
|
| |||
| |||
| Linux?
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jeste li skinuti i instalirani najnoviji upravljački program za speedtouch 330?
| |||
| |||
| yeah sve učinio, i uspio ga ubrzati malo po uzimajući osloboditi od Windows Defender ali svoj pa ipak sasvim lagano |
|
| |||
| |||
| probajte ur okretanje leđa na automatskog ažuriranja i okretanjem Phishing Filter off, |
|
| |||
| |||
| yeah njegove sve urađeno ive ispunjavanja testa brzine svojih 30kb / s |
|
| |||
| |||
| Ouch! Gotovo kao loš kao 2kb / s sam bio uzimajući ponekad s Plusnet! Tu `tako su mnogi čimbenici koji mogu utjecati na brzinu. Mogu li posuditi drugoj modem? Drugom računalu? Spojite svoje računalo na tuđe širokopojasnog? Ja sam uzimajući u sužavanje niz problema.
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
|
| |||
| |||
| Ja bih izgubiti USB Modem i isprobajte novi, kako je rekao Miško ili Wireless Router / Modem utikači da u vaše Ethernet port. To je prilično vjerojatno da nije podržana Speedtouch previše dobro Vista i / ili napona potreban iz USB port je previše za novi sustav. USB Modemi su loše vijesti na najbolji puta IMO. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Zašto je moja internet TAKO SPORO? Ugoditi pomoć mene ... | mrcrazie007 | Networking, Modemi & VoIP | 9 | 16. kolovoz 2009 01:23 |
| Sporo Internet Connection | ThisIsMyName | Networking, Modemi & VoIP | 7 | 31 siječanj 2009 11:50 |
| Je dobio neki Sporo Internet Trouble | scholes775 | Networking, Modemi & VoIP | 2 | 7. listopad 2008 14:15 |
| Internet pravedan počeo sporo ide? | rsteenoven | Networking, Modemi & VoIP | 13 | 6. listopad 2008 15:46 |
| Internet Explorer Slow | NightJay0044 | Web Browsers & FTP Klijenti | 7 | 29. prosinac 2007 05:18 |
| Thread Tools | |
| |