![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Két nappal ezelőtt vettem egy új számítógépet, itt vannak a specs Dell Inspiron 530 2,4 GHz-es Q6600 Quad Core Viiv Processor 2GB RAM 667MHz Nvidia Geforce 8600GT 256MB Windows Vista Home Premium Én is speedtouch DSL-330 USB-modemet, amelyet használni csatlakozni az interneten 2.0mbps be. Maradjunk a szemüveg előtt itt a probléma: Internet lassú , Dióhéjban. Van tryed azonos internetkapcsolat régi számítógép XP Home és a sebesség nagyon jó (patakok videók stb)Az új Vista PC mászik végig a világhálón a EX6 és Firefox, ive tryed mindent azt hiszem, nincs Mc Affe vagy Norton, azt ki kell kapcsolni, az automatikus frissítések és a számítógép tiszta a kémprogramok és a vírusok, stb Minden olyan megoldások, illetve a gondolatok nagyon hasznos! |
|
| |||
| |||
| Linux?
__________________ Azt hiszem, én vagyok az aláírás, tehát létezik! Úgy gondolom, hogy még nagyobb, mint az aláírás ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Már letöltött és beiktatott a legfrissebb illesztőprogramot a speedtouch 330?:
| |||
| |||
| Persze minden munka, sikerült, hogy gyorsítsa fel egy kicsit a megszabadulni a Windows Defender, de még mindig lassú halott |
|
| |||
| |||
| try ur automatikus frissítések fordult vissza, és ezzel a phishing-szűrő ki, |
|
| |||
| |||
| Ja, hogy minden megtörtént ive sebesség vizsgálatot elvégezni annak 30KB / s |
|
| |||
| |||
| Ouch! Majdnem olyan rossz, mint a 2KB / s én kapok néha Plusnet! "Itt van a sok tényezőt, amely befolyásolhatja a sebességet. Tudsz kölcsönkérni egy modemet? Egy másik számítógépet? Csatlakoztassa a számítógépet, hogy valaki másnak a szélessávú? Én kapok a szűkülő meg a problémát.
__________________ Azt hiszem, én vagyok az aláírás, tehát létezik! Úgy gondolom, hogy még nagyobb, mint az aláírás ... |
|
| |||
| |||
| Én lemondhatnának az USB modem és próbálja meg egy új, a Mike azt mondta, vagy vezeték nélküli router / modem plugs, hogy a saját Ethernet port. Ez elég valószínű, hogy a Speedtouch nem támogatja túl jól a Vista, és / vagy a feszültség szükséges az USB port a túl sok az új rendszert. USB modem nem rossz hír a legjobb szer IMO. |