![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Prieš dvi dienas nusipirkau naują kompiuterį, čia yra Specifikacijos Dell Inspiron 530 2.4GHz Q6600 Quad Core ® Viiv ™ processor 2GB 667MHz RAM Nvidia GeForce 8600GT 256MB Windows Vista Home Premium Aš taip pat turiu problema su nautilus 330 DSL USB modemas kurį aš naudoju prisijungti prie 2.0mbps su internetu. Laikydami Specifikacijos omenyje čia yra problema: Mano interneto greitis yra lėtas, , Trumpai tariant. Turiu tryed pačiu internetas ant mano seno kompiuterio su XP namuose ir greitis labai geras (srautai filmai ir tt)My new Vista PC nuskaito kartu dėl EX6 ir Firefox, IVE tryed viską, ką internete galima galvoti, aš neturiu Mc Affe arba Norton, I ¹ jungtas automatinius naujinimus, kompiuteris švarus nuo virusų, šnipinėjimo programų ir pan Bet kokie sprendimai ar mintys būtų labai naudinga! |
|
| |||
| |||
| Cronix
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar turite atsisiųsti ir įdiegti naujausią tvarkyklę problema su nautilus 330?:
| |||
| |||
| Yeah visi padaryti, man pavyko pagreitinti šį procesą šiek tiek pakeitė atsikratyti Windows Defender ", tačiau jos vis tiek miręs lėtai |
|
| |||
| |||
| Pasiūlymai pagreitinti kompiuterį šį pranešimą |
|
| |||
| |||
| pabandykite tekinimo UR automatiniai atnaujinimai atgal ir sukdami phishing filtrą, |
|
| |||
| |||
| Taip jos visos buvo padaryta Ive Done GREITIS savo 30kb / s |
|
| |||
| |||
| Ouch! Beveik taip pat blogai, kaip 2KB / s, aš vis kartais su Plusnet! "Yra labai daug veiksnių, kurie gali turėti įtakos greičio. Ar galite pasiskolinti kitą modemą? Kitą? Prijungti kompiuterį prie kažkieno plačiajuosčio? Gaunu ne mažėja, nustatantis problema.
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |
|
| |||
| |||
| Aš praras USB modemas ir bandyti naujus, kaip sako Mike, ar Wireless Router / modemas, jungiamas prie Ethernet port. Tai visai tikėtina, kad problema su nautilus nepalaikomas pernelyg gerai Vista "ir / arba įtampa reikia iš USB yra per daug nauja sistema. USB modemas yra bloga žinia ne iš karto geriausi IMO. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Kodėl mano internetas toks lėtas? Please help me ... | mrcrazie007 | Networking, Modems & VoIP | 9 | Rugpjūtis 16, 2009 01:23 |
| Lėtas interneto ryšys | ThisIsMyName | Networking, Modems & VoIP | 7 | 31 sausis 2009 11:50 |
| Got some Lėtas Interneto Trouble | scholes775 | Networking, Modems & VoIP | 2 | 7 spalis 2008 14:15 |
| Internetas tik prasidėjo vyksta lėtai? | rsteenoven | Networking, Modems & VoIP | 13 | 6 spalis 2008 15:46 |
| Internet Explorer Žemas | NightJay0044 | Naršyklėms & FTP Klientai | 7 | 29 gruodis 2007 05:18 |
| Temos įrankiai | |
| |