![]() |
|
| |||
| |||
| Pirms divām dienām man nopirka jaunu datoru, šeit ir specs Dell Inspiron 530 2.4GHz Q6600 Quad Core Viiv Processor 2GB 667MHz RAM Nvidia Geforce 8600GT 256MB Windows Vista Home Premium Man ir arī speedtouch 330 DSL USB modems, ko izmantot, lai izveidotu savienojumu ar internetu pie 2.0mbps ar. Turot specs prātā ir problēma: Mans interneta ātrums ir lēns , Kas īsumā. Man ir tryed pats interneta savienojums mans vecais dators ar XP mājas un ātrums ir ļoti labs (strautos video uc)Mana jaunā vista PC pārmeklē līdzi internetā ar EX6 un Firefox, IVE tryed viss es domāju, man nav Mc Affe vai Norton, es izslēgts automātisko atjauninājumu, un dators ir tīra spiegprogrammatūras un vīrusiem uc Jebkuru risinājumu vai domas būtu ļoti noderīga! |
|
| |||
| |||
| Linux?
__________________ Es domāju, ka es esmu parakstu, tātad es eksistēju! Es uzskatu, ka lielāku to ir mani kā paraksts ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vai jums lejupielādēt un uzstādīt jaunāko draiveri speedtouch 330?:
| |||
| |||
| yeah viss darīts, man izdevās to paātrinātu mazliet, atsakoties no Windows Defender, bet tā joprojām ir miris lēni |
|
| |||
| |||
| mēģiniet ur automātisko atjaunināšanu atpakaļ un pagriežot pikšķerēšanas filtrs off, |
|
| |||
| |||
| yeah tās visas ir darīts IVE veikts ātruma tests tās 30KB / s |
|
| |||
| |||
| Ouch! Gandrīz tikpat slikts kā 2KB / s man bija panākt, dažreiz ar Plusnet! Tur "ir tik daudz faktoru, kas var ietekmēt ātrumu. Vai varat aizņemties vēl modemu? Cita datora? Savienot datoru, lai kāds cits platjoslas? Man kļūst par sašaurinot problēmu.
__________________ Es domāju, ka es esmu parakstu, tātad es eksistēju! Es uzskatu, ka lielāku to ir mani kā paraksts ... |
|
| |||
| |||
| Es gribētu zaudēt USB Modem un izmēģināt jaunu, jo Maiks teica, vai Wireless Router / Modem, ka sveces savā Ethernet portu. Tas ir pilnīgi iespējams, ka Speedtouch neatbalsta pārāk labi Vista un / vai sprieguma pieprasa no USB Port ir pārāk daudz jauno sistēmu. USB modemi sliktās ziņas ir labākais reizes IMO. |