![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Dwa dni temu kupiłem nowy komputer, zapoznaj się ze specyfikacjami Dell Inspiron 530 2.4GHz Q6600 Quad Core Processor Viiv 2GB RAM 667MHz NVidia GeForce 8600GT 256MB Windows Vista Home Premium Mam też Thomson SpeedTouch 330 DSL Modem USB, który używam do połączenia z Internetem w 2.0mbps z. Prowadzenie widowisko na myśli tutaj jest problem: Moja prędkość internetu jest powolny W pigułce. Mam tryed samego łącza internetowego na moim starym komputerze z XP w domu i prędkość jest bardzo dobra (strumieni wideo itp.)Mój nowy PC Vista przemierza wzdłuż na stronie internetowej w EX6 i Firefox, ive tryed i wszystko, co można wymyślić, nie mam Mc Affe lub Norton I wyłączyć automatyczne aktualizacje, a komputer jest czysty od spyware i wirusy itp. Wszelkie rozwiązania lub myśli byłoby bardzo pomocne! |
|
| |||
| |||
| Linux?
__________________ Myślę, że mam podpis, dlatego też istnieje! Wierzę, że jest wyższy ma mnie jako podpis ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Czy pobrać i zainstalować najnowszy sterownik dla Thomson SpeedTouch 330?:
| |||
| |||
| tak wszystko zrobić, udało mi się przyspieszają trochę by pozbyć Windows Defender, ale nadal żyje wolny |
|
| |||
| |||
| spróbuj ur automatyczne aktualizacje z powrotem i zwrotny phishing odsączyć, |
|
| |||
| |||
| yeah its wszystko zostało zrobione ive done test szybkości jego 30kb / s |
|
| |||
| |||
| Och! Prawie tak źle, jak 2KB / s byłem coraz czasami Plusnet! "Nie jest tak wiele czynników, które mogą mieć wpływ na prędkość. Czy możesz pożyczyć inny modem? Innym komputerze? Podłącz komputer do cudzego szerokopasmowe? Dostaję na zawężenie problemu.
__________________ Myślę, że mam podpis, dlatego też istnieje! Wierzę, że jest wyższy ma mnie jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Stracę modem USB i spróbować nowego, Mike powiedział, lub bezprzewodowy router / modem, który jest podłączany do portu Ethernet. Jest całkiem prawdopodobne, że Speedtouch nie jest zbyt dobrze obsługiwany w systemie Vista i / lub wymagane napięcie z portu USB jest zbyt wiele do nowego systemu. Modemy USB są złe wieści w najlepszej razy IMO. |
![]() |
|
| Zakładki |