![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Două zile în urmă am cumparat un computer nou, aici sunt specificatiile Dell Inspiron 530 2.4GHz Q6600 Quad Core Processor Viiv 2GB 667MHz RAM NVIDIA GeForce 8600GT 256MB Windows Vista Home Premium De asemenea am o SpeedTouch 330 DSL modem USB care i utilizeze pentru conectarea la internet la 2.0mbps cu. Menţinerea specificatiile în minte aici este problema: Viteza mea de internet este lentă , Într-o coajă de nucă. Eu am tryed aceeaşi conexiune la internet pe calculatorul meu vechi, cu XP Home pe iar viteza este foarte buna (fluxuri de clipuri video, etc)Meu PC nou Vista accesează cu crawlere de-a lungul pe web în EX6 şi Firefox, ive I tryed tot ce se poate gândi, nu am nici Affe Mc sau Norton, am oprit actualizările automate, precum şi computerul este curat de spyware si virusi, etc Orice soluţii sau gânduri ar fi foarte util! |
|
| |||
| |||
| Linux?
__________________ Cred că am o semnătură, de aceea am exista! Cred că o mai mare fiind a-mi ca o semnatura ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Te-ai descarcat si instalat cel mai recent driver pentru 330 SpeedTouch?:
| |||
| |||
| Da toate făcut, am reuşit să accelerez un pic prin eliminarea Windows Defender, dar morţi sale încă lent |
|
| |||
| |||
| Sugestii pentru accelerarea un calculator în acest post |
|
| |||
| |||
| încercaţi activarea actualizărilor automate ur spate pe şi de cotitură Phishing Filter off, |
|
| |||
| |||
| Da, toate fost făcut sale ive test de viteza facut sa 30kb / s |
|
| |||
| |||
| Ouch! Aproape la fel de rau cum 2KB / s am fost obtinerea uneori cu Plusnet! Exista "sunt atât de mulţi factori care pot afecta viteza. Poţi să împrumuţi un alt modem? Un alt calculator? Conectaţi computerul pentru a altcuiva de bandă largă? Eu sînt achiziþie la îngustarea jos problema.
__________________ Cred că am o semnătură, de aceea am exista! Cred că o mai mare fiind a-mi ca o semnatura ... |
|
| |||
| |||
| Mi-ar pierde modem USB şi să încercaţi una nouă, după cum a spus Mike, sau un router wireless / modem care se conectează la portul de reţea. Este destul de probabil ca SpeedTouch nu este acceptat prea bine în Vista şi / sau de tensiune solicitate de la portul USB este prea mult pentru noul sistem. Modemurile USB sunt Bad News, la cele mai bune de ori OMI. |