![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Dva dni som kúpil nový počítač, tu sú špecifikácie Dell Inspiron 530 2.4GHz Q6600 Quad Core Viiv Procesor 2GB 667MHz RAM Nvidia Geforce 8600GT 256megabajt Windows Vista Home Premium Tiež som sa SpeedTouch 330 DSL USB modem, ktorý môžem použiť na pripojenie k internetu na 2.0mbps sa. Udržanie špecifikácie na mysli tu je problém: Moja rýchlosť internetu je pomalé , Ve zkratce. Mám tryed rovnaké pripojenie k internetu na mojom starom počítači s XP Home a rýchlosť je veľmi dobrá (prúdy videá atď)Môj nový PC priehľad prechádza pozdĺž na webe v EX6 a Firefox, IVE tryed všetko môžem myslieť, nemám Mc Affe alebo Norton, som vypnúť automatické aktualizácie, a počítač je čistý a vírusy, spyware atď Akékoľvek riešenie, alebo myšlienky by bolo veľmi užitočné! |
|
| |||
| |||
| Linux?
__________________ Myslím, že som podpisom, preto som existujú! Verím, že vyššie je má ma ako podpis ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Už ste si stiahli & nainštalované najnovšie ovládače pre SpeedTouch 330?:
| |||
| |||
| jo všetky práce, aj podarilo sa urýchli trochu by zbaviť Windows Defender, ale napriek tomu mŕtvy pomalé |
|
| |||
| |||
| Návrhy na urýchlenie počítača v tento post |
|
| |||
| |||
| skúste odbočka ur automatických aktualizácií späť a otočením phishing filter vypnúť, |
|
| |||
| |||
| jo všetky jeho urobené IVE urobiť test rýchlosti svojho 30kB / s |
|
| |||
| |||
| Au! Takmer rovnako zlé ako 2 kb / s Bol som ako sa niekedy s Plusnet! "Tam je toľko faktorov, ktoré môžu mať vplyv na rýchlosť. Môžete mi požičať iný modem? Inom počítači? Pripojte svoj počítač do niekoho iného širokopásmový? Já jsem se dostat na zúženie problému.
__________________ Myslím, že som podpisom, preto som existujú! Verím, že vyššie je má ma ako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Já bych stratiť USB modemu a skúsiť novú, ako Mike povedal, alebo Wireless Router / Modem, že sviečky na váš Ethernet port. Je celkom pravdepodobné, že SpeedTouch nie je príliš dobre Vista a / alebo požadovaných napätia z USB portu, je príliš veľa na nový systém. USB modemy sú zlé správy v najlepších časoch IMO. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Prečo je moje Internet pomaly? Prosím pomôž mi ... | mrcrazie007 | Siete, Modemy & VoIP | 9 | 16. augusta 2009 01:23 |
| Pomalé pripojenie k Internetu | ThisIsMyName | Siete, Modemy & VoIP | 7 | 31. január 2009 11:50 |
| Niektorí dostali Pomalý internet ťažkostiach | scholes775 | Siete, Modemy & VoIP | 2 | 7. október 2008 14:15 |
| Internet práve začalo ísť pomaly? | rsteenoven | Siete, Modemy & VoIP | 13 | 6. októbra 2008 15:46 |
| Internet Explorer Pomalé | NightJay0044 | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 7 | 29. decembra 2007 05:18 |
| Thread Tools | |
| |