![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Пре два дана сам купио нови рачунар, ево спецификације Делл Инспирон 530 2.4ГХз К6600 Куад Цоре процесор Виив 2ГБ 667МХз РАМ-а НВИДИА ГеФорце 8600ГТ 256МБ Уиндоус Виста Хоме Премиум Имам и спеедтоуцх 330 преко УСБ ДСЛ модем који се користи за повезивање на Интернет на 2.0мбпс са. Имајуци у виду спецификације овде је проблем: Моја брза интернет је спор , Укратко. Имају трыед сам исту интернет конекцију на мом старом рачунару са КСП Хоме на брзину и веома је добар (потоци видео итд)Мој нови рачунар претражује видик заједно на Интернету у ЕКС6 и Фирефокс, Иве трыед све што ја могу да се сетим, ја немам Мц Аффе или Нортон, ја искључио аутоматског ажурирања, а рачунар је чист од шпијунских програма и вируса итд Било би решења, или мисли да буде врло корисна! |
|
| |||
| |||
| Линукс?
__________________ Мислим да сам потпис, зато постоји! Ја верујем да има вишу ме као потпис ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да ли сте преузели и инсталирали најновији управљачки програм за спеедтоуцх 330?:
| |||
| |||
| Да све се ради, ја сам успео да га убрза мало по отарасили од заштитника прозора али и даље споро мртав |
|
| |||
| |||
| Покушајте окретање Ур Аутоматиц Упдатес назад на окретање и филтер за пхисхинг искључен, |
|
| |||
| |||
| Да је све урађено Иве ради тестирања брзине своје 30кб / е |
|
| |||
| |||
| Оуцх! Готово подједнако лоша као 2кб / е ми је понекад добијам са Плуснет! Ту `толико много фактора који могу утицати на брзину. Могу ли посудити други модема? Другог рачунара? Повежите свој рачунар неком другом'с широкопојасног? Ја примам на сужавање проблема.
__________________ Мислим да сам потпис, зато постоји! Ја верујем да има вишу ме као потпис ... |
|
| |||
| |||
| Ја бих изгубити УСБ модем и покушајте нови, како каже Мајк, или бежични рутер / модем да се лако повезује на ваш етхернет порта. Сасвим је вероватно да је Спеедтоуцх није добро подржан у Висти и / или напона потребно из УСБ порт је превише за нови систем. Преко УСБ модеми су лоше вести на ИМО, најбоље време. |