![]() |
|
| |||
| |||
| İki gün önce yeni bir bilgisayar satın aldım, burada özellikleri vardır Dell Inspiron 530 2.4GHz Q6600 Dört Çekirdekli İşlemci Viiv 2GB 667mhz RAM NVIDIA GeForce 8600GT 256MB Windows Vista Home Premium Ben de i 2.0mbps bulunan internete bağlanmak için kullanacağınız bir SpeedTouch 330 DSL USB modemi var. Akılda burada özellikleri tutmak için sorun var; İnternet hızı yavaş , Özetle. Ben ve hız çok (akarsu video vb) iyi olduğunu XP Home ile eski bilgisayarda aynı internet bağlantısı tryed varBenim yeni uzak manzara PC boyunca EX6 ve Firefox, ive tryed herşeyi i web üzerinde aklınıza tarayışına, yok Mc Affe veya Norton var, ve bilgisayara casus yazılım ve virüs vb temiz otomatik güncelleştirmeler kapalı Herhangi bir çözüm ya da düşünce çok yararlı olacaktır! |
|
| |||
| |||
| Linux?
__________________ Ben bir imza pm nedenle ben var sanıyorsun! Daha yüksek olan bir imza olarak yaz inanıyoruz ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| İndirdiğiniz var ve SpeedTouch 330 için en son sürücü yüklü?
| |||
| |||
| Tüm işlemleri tamamladıktan Evet, bir miktar hızlandıracaktır başardı elde Windows Defender'ın ancak hala yavaş ölü kurtulmak |
|
| |||
| |||
| arka UR otomatik güncellemeler dönüm deneyin ve Phishing filtresi kapatarak, |
|
| |||
| |||
| onun tüm yapılmıştır ive yapılan hız testi kendi 30KB evet / s |
|
| |||
| |||
| Ah! Neredeyse olarak 2KB olarak kötü / bazen Plusnet anlaşmak oldu bu! İşte `bu hızı etkileyen bir çok faktör vardır. Başka bir modemi ödünç alabilir miyim? Başka bir bilgisayara? Başka birinin geniş bantlı bilgisayarınıza takın? Ben sorun aşağı daraltmayı at alıyorum.
__________________ Ben bir imza pm nedenle ben var sanıyorsun! Daha yüksek olan bir imza olarak yaz inanıyoruz ... |
|
| |||
| |||
| Ben USB Modem kaybedecek ve yeni bir deneyin olarak Mike veya kablosuz yönlendirici söyledi / Modem bu Ethernet bağlantı noktasına fişlerini. Oldukça bu SpeedTouch çok iyi Vista'da desteklenmez ve / veya voltaj USB Port gereklidir olasılığı da çok yeni sistem için. USB Modemler haber kez IMO en kötü. |
![]() |
|
| Bookmarks |