![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Два дні тому я купив новий комп'ютер, ось специфікації Dell Inspiron 530 2.4GHz Quad Q6600 Core процесорів Viiv 2GB RAM 667MHz NVIDIA GeForce 8600GT 256MB Windows Vista Home Premium У мене також є SpeedTouch DSL 330 USB модем, який я використовую для підключення до Інтернету на 2.0mbps с. Збереження специфікації в увазі, тут є проблема: Мій Інтернет Низька швидкість , В двох словах. Я Tryed ж підключення до інтернету на мій старий комп'ютер з XP Home і по швидкості дуже гарне (потоки відео і т.д.)Мій новий ПК Vista повзе в Інтернеті в EX6 і Firefox, Ive Tryed я все можна придумати, у мене немає Mc Affe або Нортон, я відключити автоматичні оновлення, і комп'ютер вільним від програм-шпигунів і вірусів т.д. Будь-які рішення чи думки були б дуже корисні! |
|
| |||
| |||
| Linux?
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ви завантажили & встановлена остання версія драйвера для SpeedTouch 330:
| |||
| |||
| Та й усі, мені вдалося прискорити його небагато, позбувшись Захисника Windows, але її ще мертвий повільний |
|
| |||
| |||
| Ура спробуйте включити автоматичне оновлення, і повернувся на повороті від фішинг-фільтр, |
|
| |||
| |||
| Та всіх її було зроблено Ive зробили швидкість перевірки її 30kb / с |
|
| |||
| |||
| Ой! Майже так само погано, як 2KB / с Я отримував іноді з Plusnet! `Там дуже багато факторів, які можуть впливати на швидкість. Чи можете ви позичити інший модем? Інший комп'ютер? Підключення комп'ютера до іншого широкосмугового? Я отримую на звуження проблеми.
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
|
| |||
| |||
| Я хотів би втратити USB-модему і спробувати новий, як Майк сказав, або бездротового маршрутизатора / модем, що підключається до порту Ethernet. Цілком імовірно, що Speedtouch не дуже добре підтримується в Vista і / або напруги потрібно від USB порту це занадто багато для нової системи. USB модеми погані новини на кращі часи ІМВ. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Чому так повільно Інтернеті? Будь ласка, допоможіть мені ... | mrcrazie007 | Мережа, Модеми & VoIP | 9 | 16 серпня 2009 01:23 |
| Повільне з'єднання з інтернет | ThisIsMyName | Мережа, Модеми & VoIP | 7 | 31 січня 2009 11:50 |
| Деякі Got Trouble Низька Інтернеті | scholes775 | Мережа, Модеми & VoIP | 2 | 7 жовтня 2008 14:15 |
| Інтернет тільки почав ходити повільно? | rsteenoven | Мережа, Модеми & VoIP | 13 | 6 жовтня 2008 15:46 |
| Internet Explorer Низька | NightJay0044 | Веб-браузери & FTP-клієнти | 7 | 29 грудня 2007 05:18 |
| Різьба Інструменти | |
| |