menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operační systémy Windows

Register

Vista Pack zvuk!

Reply

Thread Nástroje
Old 29. května 2008, 11:37
Dárce Skupina

Default Vista Pack zvuk!

http://themes.belchfire.net/index.ph...&showfile=5212

Nastavte zvuk, jako XP Windows Vista! Jen dekomprimujte do C: \ Windows \ Media a těšit!

DŮLEŽITÉ: Při výpisu c: \ Windows \ Media to přepíše svou aktuální zvukové soubory. Takže zpátky nahoru před spuštěním tohoto souboru!

Můžete si najít svou aktuální zvukové soubory ve složce C: \ WINDOWS \ Media takže vytvořit kopii této složce před spuštěním tohoto souboru. Tedy pokud jste někdy chtěli obnovit XP původní soubory, stačí zkopírovat obsah vaší podpořena-Media se zpět do složky C: \ WINDOWS \ Media.

Byl jsem testování je za poslední týden před odesláním ji pracoval jeden a jeho léčbě, zkontrolujte si to, pokud máte nějaké otázky, zeptejte se
Old 30. května 2008, 07:45
Dárce Skupina

Default Vista Pack zvuk!

Pěkný Kano, I like it!

Old 30. května 2008, 20:24
Dárce Skupina

Default Vista Pack zvuk!

Nazdraví mate
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Vista Transformation Pack s Trojan! istrikagain Virus, spyware a bezpečnost 2 11. únor 2009 11:43
Vista Service Pack 1 DriFT01 Obecné Software Chat 3 21. prosince 2008 12:49
Nechcete Vista SP1? - Windows Service Pack Blocker Tool evilfantasy Operační systémy Windows 3 10. května 2008 15:21
Windows Vista Service Pack 1 je nyní k dispozici. evilfantasy Operační systémy Windows 54 18. března 2008 11:46
Windows Vista Service Pack SP1 Datum vydání? Hybr! D Operační systémy Windows 11 5. ledna 2008 01:59
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.