![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| http://themes.belchfire.net/index.ph...&showfile=5212 Nastavte zvuk, jako XP Windows Vista! Jen dekomprimujte do C: \ Windows \ Media a těšit! DŮLEŽITÉ: Při výpisu c: \ Windows \ Media to přepíše svou aktuální zvukové soubory. Takže zpátky nahoru před spuštěním tohoto souboru! Můžete si najít svou aktuální zvukové soubory ve složce C: \ WINDOWS \ Media takže vytvořit kopii této složce před spuštěním tohoto souboru. Tedy pokud jste někdy chtěli obnovit XP původní soubory, stačí zkopírovat obsah vaší podpořena-Media se zpět do složky C: \ WINDOWS \ Media. Byl jsem testování je za poslední týden před odesláním ji pracoval jeden a jeho léčbě, zkontrolujte si to, pokud máte nějaké otázky, zeptejte se |
|
| |||
| |||
| Pěkný Kano, I like it!
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Nazdraví mate |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Vista Transformation Pack s Trojan! | istrikagain | Virus, spyware a bezpečnost | 2 | 11. únor 2009 11:43 |
| Vista Service Pack 1 | DriFT01 | Obecné Software Chat | 3 | 21. prosince 2008 12:49 |
| Nechcete Vista SP1? - Windows Service Pack Blocker Tool | evilfantasy | Operační systémy Windows | 3 | 10. května 2008 15:21 |
| Windows Vista Service Pack 1 je nyní k dispozici. | evilfantasy | Operační systémy Windows | 54 | 18. března 2008 11:46 |
| Windows Vista Service Pack SP1 Datum vydání? | Hybr! D | Operační systémy Windows | 11 | 5. ledna 2008 01:59 |
| Thread Nástroje | |
| |