μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Λειτουργικά συστήματα Windows

Register

Vista Pack ήχο!

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 29ης Μαΐου 2008, 11:37
Ομάδα Δωρητών

Default Vista Pack ήχο!

http://themes.belchfire.net/index.ph...&showfile=5212

Μάρκα σας XP ήχου όπως τα Windows Vista! Απλά αποσυμπιέστε στο C: \ Windows \ Media και να απολαύσετε!

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Όταν απόσπασμα στο C: \ Windows \ Media θα αντικαταστήσετε τον τρέχοντα αρχεία ήχου. Έτσι επιστροφή τους πριν από την εκτέλεση αυτού του αρχείου!

Μπορείτε να βρείτε τον τρέχοντα αρχεία ήχου στο C: \ WINDOWS \ Media έτσι απλά κάνει ένα αντίγραφο του εν λόγω φάκελο, πριν να εκτελέσετε το αρχείο αυτό. Στη συνέχεια, αν ποτέ θέλετε να επαναφέρετε το αρχικό XP αρχεία, απλά αντιγράψτε το περιεχόμενο της εφεδρικά Media πίσω στο φάκελο C: \ WINDOWS \ Media.

Έχω τον έλεγχο για την τελευταία εβδομάδα πριν από την απόσπαση και τη θεραπεία ενός εργαστεί, να δεις, αν έχετε απορίες απλά ρωτήστε
Old 30ης Μαΐου 2008, 07:45
Ομάδα Δωρητών

Default Vista Pack ήχο!

Νίκαια μία ΚΑΝΩ, μου αρέσει!

Old 30ης Μαΐου 2008, 20:24
Ομάδα Δωρητών

Default Vista Pack ήχο!

Cheers mate
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.