manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Vidik zvuk Pack!

Reply

Thread Tools
Old 29 svi 2008, 11:37
Donatorska Grupa

Default Vidik zvuk Pack!

http://themes.belchfire.net/index.ph...&showfile=5212

Učinite svoj zvuk poput XP Windows Vista! Dovoljno je otvoriti rajsfešlus u C: \ Windows \ Mediji i uživajte!

VAŽNO: Kada se na izvodu C: \ Windows \ Mediji će prebrisati trenutne zvučne datoteke. Tako ih natrag prije pokretanja ove datoteke!

Možete pronaći svoj trenutni zvučne datoteke u C: \ WINDOWS \ Media tako jednostavno napraviti kopiju da mapu prije pokretanja ove datoteke. Onda, ako ikada željeli vratiti XP izvorne datoteke, samo kopirajte sadržaj Vaše podlogom-up Mediji natrag u mapu C: \ WINDOWS \ Media.

Ive 'bio je testiranje za protekli tjedan prije objavljivanja je radila i njegova gozba, check it out, ako imate bilo kakvih pitanja samo pitajte
Old 30 svi 2008, 07:45
Donatorska Grupa

Default Vidik zvuk Pack!

Nice jedan kano, I like it!

Old 30 svi 2008, 20:24
Donatorska Grupa

Default Vidik zvuk Pack!

Cheers mate
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.