![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| http://themes.belchfire.net/index.ph...&showfile=5212 Padarykite savo XP "skamba kaip" Windows Vista! Tiesiog išpakuokite į katalogą C: \ Windows \ Žiniasklaida ir mėgaukitės! SVARBU: Kai jums išrašo C: \ Windows \ Žiniasklaida jis bus perrašyti esamą garso failus. Taigi juos paremti prieš pradedant šį failą! Jūs galite rasti savo dabartinį garso failus į C: \ WINDOWS \ Žiniasklaida tad tiesiog padaryti šio katalogo kopiją prieš paleisdami šį failą. Tada, jei kada nors norėsite atkurti jūsų XP originalius failus, nukopijuoti turinį į savo atsarginių kopijų katalogą Žiniasklaida Atgal į C: \ WINDOWS \ Žiniasklaida. Aš bandymai jį praeitą savaitę prieš išsiunčiant jį ir jo dirbo gydyti, Check it out, jei turite klausimų, tiesiog paprašykite |
|
| |||
| |||
| Nice one Kanas, I like it!
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |
|
| |||
| |||
| Cheers mate |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Vista Transformation Pack su Trojos! | istrikagain | Virus, Spyware & Security | 2 | 11 vasaris 2009 11:43 |
| Vista Service Pack 1 | DriFT01 | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 3 | 21 gruodis 2008 12:49 |
| Nenorite Vista SP1? - Windows Service Pack Blocker Tool | evilfantasy | Windows "operacinės sistemos | 3 | Gegužė 10, 2008 15:21 |
| Windows Vista Service Pack 1 is now available. | evilfantasy | Windows "operacinės sistemos | 54 | Kovas 18, 2008 11:46 |
| Windows Vista Service Pack Service Pack 1 Release Date? | Hybr! D | Windows "operacinės sistemos | 11 | 5 sausis 2008 01:59 |
| Temos įrankiai | |
| |