mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Windows "operacinės sistemos

Register

Vista garso Pack!

Reply

Temos įrankiai
Old Gegužė 29, 2008, 11:37
Donorų grupės

Default Vista garso Pack!

http://themes.belchfire.net/index.ph...&showfile=5212

Padarykite savo XP "skamba kaip" Windows Vista! Tiesiog išpakuokite į katalogą C: \ Windows \ Žiniasklaida ir mėgaukitės!

SVARBU: Kai jums išrašo C: \ Windows \ Žiniasklaida jis bus perrašyti esamą garso failus. Taigi juos paremti prieš pradedant šį failą!

Jūs galite rasti savo dabartinį garso failus į C: \ WINDOWS \ Žiniasklaida tad tiesiog padaryti šio katalogo kopiją prieš paleisdami šį failą. Tada, jei kada nors norėsite atkurti jūsų XP originalius failus, nukopijuoti turinį į savo atsarginių kopijų katalogą Žiniasklaida Atgal į C: \ WINDOWS \ Žiniasklaida.

Aš bandymai jį praeitą savaitę prieš išsiunčiant jį ir jo dirbo gydyti, Check it out, jei turite klausimų, tiesiog paprašykite
Old Gegužė 30, 2008, 07:45
Donorų grupės

Nice one Kanas, I like it!

Old Gegužė 30, 2008, 20:24
Donorų grupės

Cheers mate
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Vista Transformation Pack su Trojos! istrikagain Virus, Spyware & Security 2 11 vasaris 2009 11:43
Vista Service Pack 1 DriFT01 BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 3 21 gruodis 2008 12:49
Nenorite Vista SP1? - Windows Service Pack Blocker Tool evilfantasy Windows "operacinės sistemos 3 Gegužė 10, 2008 15:21
Windows Vista Service Pack 1 is now available. evilfantasy Windows "operacinės sistemos 54 Kovas 18, 2008 11:46
Windows Vista Service Pack Service Pack 1 Release Date? Hybr! D Windows "operacinės sistemos 11 5 sausis 2008 01:59
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.