мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уиндоус Оператинг Сыстемс

Register

Видик звук Пацк!

Reply

Тхреад Тоолс
Old 29 сви 2008, 11:37
Донаторска Група

Default Видик звук Пацк!

хттп://тхемес.белцхфире.нет/индекс.пх...&схоуфиле=5212

Учините свој звук сличан КСП Уиндоус Виста! Довољно је отворити рајсфешлус у Ц: \ Уиндоус \ Медији и уживајте!

ВАЖНО: Када се на изводу Ц: \ Уиндоус \ Медији ће да замени тренутне звучне датотеке. Тако их назад пре покретања ове датотеке!

Можете пронаћи свој тренутни звучне датотеке у Ц: \ УИНДОУС \ Медиа тако једноставно направити копију да фолдер пре покретања ове датотеке. Онда, ако икада желели вратити КСП изворне датотеке, само копирајте садржај ваше подлогом-уп Медији назад у фасциклу Ц: \ УИНДОУС \ Медиа.

Иве 'био је тестирање за протекли викенд пре објављивања је радила и његова гозба, цхецк ит оут, ако имате било каквих питања само питајте
Old 30 сви 2008, 07:45
Донаторска Група

Default Видик звук Пацк!

Нице један кано, И лике ит!

Old 30 сви 2008, 20:24
Донаторска Група

Default Видик звук Пацк!

Цхеерс мате
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц