az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Windows İşletim Sistemleri

Register

Vista ses Paketi!

Reply

Konu Araçları
Old 29 Mayıs 2008, 11:37
Bağış Grubu

http://themes.belchfire.net/index.ph...&showfile=5212

Windows Vista gibi XP ses olun! Sadece halletmek C: \ Windows \ Medya ve tadını çıkarın!

ÖNEMLİ: Ne zaman c: \ Windows ayıklayabilirsiniz \ Medya bu geçerli ses dosyaları üzerine yazılacaktır. Yani bu dosyayı çalıştırmadan önce onları geri!

C ve mevcut ses dosyaları bulabilirsiniz: \ WINDOWS \ Media kadar önce bu dosyayı çalıştırdığınızda sadece bu klasöre bir kopyasını yapın. Sonra eğer hiç XP özgün dosyaları geri yüklemek için, sadece ve içeriğini kopyalamak istediğin destek-C olarak Medya klasörü yedeklediğinizden: \ WINDOWS \ Media.

Eğer sormak istediğiniz sorularınız olursa, son hafta göndermeden ve, check it out bir tedavi çalıştı önce, bu test oldum
Old Mayıs 2008, 07:45 30.
Bağış Grubu

Güzel bir Kano, I like it!

Old Mayıs 2008, 20:24 30.
Bağış Grubu

Şerefe dostum
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından