менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

Vista Sound Pack!

Reply

Різьба Інструменти
Old 29 травня 2008, 11:37
Донор групи

http://themes.belchfire.net/index.ph...&showfile=5212

Зробіть ваш XP звук, як Windows Vista! Просто розпакуйте в C: \ WINDOWS \ Media і насолоджуйтесь!

УВАГА: Якщо вийняти в C: \ Windows \ Media він перепише ваші поточні звукових файлів. Отже, повернемося їх перед запуском файлу!

Ви можете знайти свій поточний звукові файли в C: \ WINDOWS \ Media тому просто зробити копію папки, що, перш ніж запускати цей файл. Тоді, якщо ви хочете, щоб відновити вихідні файли XP, просто скопіювати вміст вашої резервної копії Медіа назад в папці C: \ WINDOWS \ Media.

Я відчував його минулого тижня перед публікуючи її і працював лікувати, перевірити його, якщо у вас є які-небудь питання просто запитати
Old
Донор групи

Nice Кано, мені подобається!

Old 30 травня 2008, 20:24
Донор групи

Cheers Mate
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.