menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operační systémy Windows

Register

Vista zvláštní složku Výchozí Pobočky

Reply

Thread Nástroje
Old 4. července 2009, 03:10
Člen Skupina

Default Vista zvláštní složku Výchozí Pobočky

Může někdo pomůže ....?

Jsem se pokusil pohybující výchozí umístění Vista speciální složky hned několikrát pomocí přesunout umístění trasy. Vše se zdá dobře, až v určitém okamžiku, že se něco pokazí, nebo dělám něco špatně a najít celou řadu souborů, kopírování než když vím, že nic není ve výchozím umístění složky jako dosud. Tyto soubory se zdá, že nemají nic společného s složku jsem v pohybu.

Co se děje? Snažím se pracovat a dát vše zpět, kde to bylo nevidí velmi jednoduchý. Na toto jsem mnohem Preferovaným XP. Klikněte pravým tlačítkem myDocuments, Přesunout, Lidé, OK. Hotovo. Celý hodně. Tento způsob je v Vista je kompletní bolesti v prdel ve srovnání.

Pro tuto chvíli jsem se vzdal, a jsem na odchodu jim, kde jsou po jiném přeinstalujte (bez možnosti opravy jde o využití disku). Ale já nechci být zbit to. Tak může navrhnout kdokoliv, kde je možné se mýlit, když jsem ...?
Old 4. července 2009, 03:17
Dárce Skupina

Proč by jste chtěli?

Budete spustit se do spousty problémů a později v případě, že Uživatel složky nejsou kde si myslí.

Stačí vytvořit novou složku, tam, kde ho chcete změnit ikonu My Documens, pokud jste, že rozčiloval, a udržet si to tam.

Ale některé programy budou mít srdeční záchvat při pokusu o instalaci systému Windows, pokud některé složky nejsou v uvedené trase.
Old 4. července 2009, 03:41
Člen Skupina

Jen co jsem si vždy s XP, dva oddíly na disku 0, jeden pro systém a druhý pro data, pak zrcadlo, že data na jiném oddílu na pevném disku.

Důvody ....?
V případě selhání disku se na chvíli moje kopie dat na disk 1 (ale mohlo by to, že odchod údajů složky ve výchozí poloze, dohodli).

Rychlejší skenování systémového disku, aniž by museli testovat všechny údaje (ale teď o tom přemýšlím, můžete také dosáhnout stejného výsledku s rozvrhy na virus scanner atd.).

Rychlejší Defrag ze systémové jednotky, aniž by museli Defrag všechny údaje, nezdá se muset tolik Defrag jako systém sám.

Takže myslím, že to možná není příliš mnoho důvodů, pevná .....
Old 4. července 2009, 06:32
Dárce Skupina

Ok, co jsem se naznačuje, že si vytvoříte novou složku v části 2 Disk 0 (nebo podle toho, co jste pro ukládání dat je on) říká My Docs nebo co to sakra jste vymyšleného a ukládat věci tam.

Že druhy skenování a Defrag, i když bude velmi malý rozdíl Defrag čas být upřímný.

Další udělat jednu ze dvou věcí.

Buď:
1) Zkopírujte jej na disk 1 pravidelně ručně, nebo naplánovat to dělat za vás.
Nebo
2) Sync to se stejným názvem složky na jiné jednotce, takže aktualizace v reálném čase.

Nevcházejte pohybující výchozí složky, jak jsem říkal, že jste instalaci aplikace, a chce vytvořit v adresáři Users \ [jméno] \ Dokumenty \ a skladovat některé důležité soubory tam.

Pokud to není tam, není možné, někdy to není problém, bude jen a vyzve vás zeptat, kde na jejich záchranu, ale záleží na tom, instalátor, tak opustit původní soubory, je pro tento účel, a prostě vytvořit nové jinde .
Old 4. července 2009, 09:01
Člen Skupina

Ok, Díky za odpověď. Am s přehodnocen a bude consioder, co říkáte. Musím říci, že mé zkušenosti s instalujících když je nulové problémy a já jsem byla spuštěna XP takhle po řadu let.

Je to speciální složka, umístění ve Vista 7 a další důležité instalujících?
Old 4. července 2009, 12:23
Dárce Skupina

Neměla by si myslel tak, že základní složka layout moc nezměnilo, kromě trasy pro uživatelské složky, který byl přejmenován a poskakoval asi trochu, a pracuje trochu jinak.

Myslím, že je to většinou hry, nicméně některé software instaluje nebo ukládá soubory do Users \ [uživatel] \ AppData \ [Prog složky] \

Tak to je, kde se mohou objevit problémy.

Nic špatného na plánování boot-time nebo log-vypnutí zálohování těchto souborů na jiný disk přesto, nebo dokonce s nimi Synchronizuji jen postaven ve Windows "Aktovky".
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Windows Vista ve štychu OPĚT. Prosím, pomozte!? Won't Let Me Odstranit MŮJ VLASTNÍ složku! KerrBearr xo Operační systémy Windows 2 18.listopadu 2009 14:10
Jak mohu určit výchozí složku pro uložení nových uživatelských formulářů v MS Outlook? mannu66 Email, VoIP & IM Diskuse 0 22. května 2009 11:35
Jak mohu nastavit sdílené složky mezi mé ploše s XP, a můj notebook s Vista? andrewanimation Operační systémy Windows 1 5. června 2008 23:01
Změnou Výchozí stažení / Instalace složky Marcus123 Operační systémy Windows 1 21 ledna 2008 10:58
Vista složku zobrazit dotaz skinnyman9000 Operační systémy Windows 1 23. srpna 2007 09:36
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.