![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Μπορεί κανείς βοήθεια ....? Έχω δοκιμάσει τη μετακίνηση της προεπιλεγμένες θέσεις των Vista ειδικούς φακέλους τώρα μερικές φορές, χρησιμοποιώντας την κίνηση τοποθεσία διαδρομή. Όλα φαίνεται να πηγαίνουν καλά, μέχρι κάποια στιγμή, κάτι πάει στραβά ή να κάνω κάτι λάθος και να βρω μια ολόκληρη σειρά η αντιγραφή αρχείων πάνω όταν γνωρίζω δεν υπάρχει τίποτα στην προεπιλεγμένη θέση του φακέλου ακόμη. Τα αρχεία αυτά φαίνεται ότι δεν έχουν καμία σχέση με το φάκελο είμαι σε κίνηση. Τι συμβαίνει; Προσπάθεια για την εργασία αυτή και να θέσει τα πάντα εκεί που δεν βλέπει ήταν πολύ απλό. Σε αυτή θα προτιμούσε πολύ XP. Δεξί κλικ myDocuments, Μετακίνηση, Περιήγηση, ΟΚ. Ολοκληρώθηκε. Το σύνολο της παρτίδας. Με αυτό τον τρόπο για να το κάνετε σε Vista είναι ένα πλήρες πόνου σε σύγκριση με τον κώλο. Για τώρα έχω εγκαταλείψει και είμαι απλά αφήνοντας τους όταν, μετά την άλλη επανεγκατάσταση (δεν επισκευή επιλογές δεδομένου ότι πρόκειται για ένα δίσκο ανάκτησης). Αλλά δεν θέλω να κερδίζει η παρούσα. Έτσι μπορεί κανείς να προτείνει, όπου θα μπορεί να πάει καλά, αν είμαι ...; |
|
| |||
| |||
| Γιατί θες να; Θα τρέχει στο κόπο να φορτία αργότερα αν ο χρήστης δεν είναι φακέλους όπου θέλει να είναι. Μόλις δημιουργήσετε ένα νέο φάκελο όπου θέλετε, να αλλάξετε το εικονίδιο με το My Documens μία αν είστε ότι fussed, και να διατηρήσουν τα πράγματα που είστε εκεί. Ωστόσο, ορισμένα προγράμματα θα έχει μια καρδιακή προσβολή, όταν προσπαθείτε να εγκαταστήσετε τα Windows ορισμένους φακέλους, αν δεν βρίσκονται στην καθορισμένη διαδρομή. |
|
| |||
| |||
| Ακριβώς αυτό που έκαναν πάντα με XP, δύο διαμερίσματα στο δίσκο 0, ένα για το σύστημα και για άλλα στοιχεία, τότε καθρέφτη του ότι τα δεδομένα σε ένα διαμέρισμα σε άλλο σκληρό δίσκο. Λόγοι ....? Σε περίπτωση βλάβης της μονάδας δίσκου έχουν μέχρι τη στιγμή που μου αντίγραφο των δεδομένων σε δίσκο 1 (αλλά θα μπορούσε να το κάνει αυτό αφήνοντας δεδομένα σε φακέλους προεπιλεγμένη θέση, συμφώνησε). Ταχύτερη σάρωση της μονάδας δίσκου συστήματος, χωρίς να σαρώνει όλα τα δεδομένα (αλλά τώρα το σκέφτομαι, μπορεί επίσης να επιτύχει ίδιο πράγμα με πίνακες σε πρόγραμμα ανίχνευσης ιών κτλ). Ταχύτερη ανασυγκρότηση της μονάδας δίσκου συστήματος, χωρίς να χρειάζεται να Defrag όλα τα δεδομένα, δεν φαίνεται να χρειάζεται τόσο πολύ όπως Defrag ίδιο το σύστημα. Έτσι τώρα το σκέφτομαι, ίσως δεν είναι ιδιαίτερα πολλά στερεά λόγους ..... |
|
| |||
| |||
| Ok, τι είμαι προτείνοντας είναι να δημιουργήσετε ένα νέο φάκελο για Μέρος 2 Disk 0 (ή το ποια θα είναι για την αποθήκευση δεδομένων) αποκαλούμε My Docs ή ό, τι στο διάολο σας φανταχτερό, και να αποθηκεύουν τα πράγματά σου εκεί μέσα. Η εν λόγω είδους και σάρωσης Defrag, αν και θα κάνει πολύ μικρή διαφορά ανασυγκρότησης του χρόνου για να είμαστε ειλικρινείς. Επόμενη κάνουμε ένα από τα δύο πράγματα. Είτε: 1) Το αντίτυπο αυτό πάνω στο δίσκο 1, σε τακτική βάση, το χέρι, ή το χρονοδιάγραμμα αυτό να το κάνει για εσάς. Ή 2) Sync είναι ταυτόσημο με το όνομα του φακέλου από την άλλη οδηγούν έτσι ενημερώσεις σε πραγματικό χρόνο. Μην πηγαίνετε μετακίνηση τους προεπιλεγμένους φακέλους, όπως είπα και πριν, να πω την εγκατάσταση μιας εφαρμογής, και θέλει να δημιουργήσει έναν κατάλογο με Users \ [Όνομα] \ Τα έγγραφά μου \ και να αποθηκεύουν αρχεία που υπάρχουν κάποιες σημαντικές. Αν δεν είναι εκεί, δεν μπορεί, μερικές φορές δεν είναι ένα πρόβλημα, απλώς θα σας ρωτήσω και πού να τα αποθηκεύσετε, ωστόσο αυτό εξαρτάται από το πρόγραμμα εγκατάστασης, έτσι αφήνουν αρχικά αρχεία υπάρχει για το σκοπό αυτό, και μόνο τη δημιουργία νέων αλλού . |
|
| |||
| |||
| Εντάξει, ευχαριστώ για την απάντηση. Am έχουν αναθεωρήσει και θα consioder αυτό που λέτε. Πρέπει να πω ότι η εμπειρία μου με εγκαταστάτες και αν είναι μηδέν προβλήματα και έχω XP λειτουργεί όπως και αυτό για μια σειρά ετών. Είναι η ειδική θέση για το φάκελο στο Vista και 7 πιο σημαντικό να εγκαταστάτες; |
|
| |||
| |||
| Αν δεν είχε σκεφτεί αυτό, η βασική διάταξη του φακέλου δεν έχει αλλάξει πολύ, εκτός από τη διαδρομή για το χρήστη τους φακέλους που έχει μετονομαστεί και jiggled περίπου λίγο, και λειτουργεί κάπως διαφορετικά. Νομίζω ότι είναι κυρίως παιχνίδια, ωστόσο ορισμένες εγκαθιστά λογισμικό ή αποθηκεύει αρχεία σε Users \ [User] \ AppData \ [Prog Folder] \ Μέχρι εκεί τα προβλήματα που μπορεί να εμφανιστεί. Τίποτα δεν με λάθος προγραμματισμό χρόνου εκκίνησης ή log-off αντίγραφο ασφαλείας αυτών των αρχείων σε διαφορετικό δίσκο όμως, Συγχρονισμός τους ή ακόμη και μόνο με το ενσωματωμένο στα Windows "Χαρτοφύλακα". |