manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Vista Posebne Default Folder Lokacije

Reply

Thread Tools
Old 4. srpnja 2009, 03:10
Member Group

Može bilo tko pomoć ....?

Pokušao sam se kreće zadane lokacije Vidik posebne mape sada nekoliko puta pomoću premjestiti lokaciju rute. Sve izgleda kao da ide dobro dok u nekom trenutku, ili da nešto pođe krivo radim nešto krivo a ja naći cijeli domaćin kartoteka biti kopirane nad znam kad nema ništa u mapu zadanu lokaciju kao yet. Ove datoteke izgleda da nemaju veze sa mapu sam kreće.

Što se događa? Pokušaj raditi ga i stavite sve natrag gdje je i ne vidi vrlo jednostavan. Na ovoj sam mnogo željene XP. Desnom tipkom miša kliknite myDocuments, Premjestiti, Browse, OK. Učinjeno. Cijelo puno. Ovaj put to je u Vista kompletan bol u guzica u odnosu.

Za sada sam dobio i ja pravedan ostavljajući ih gdje su, nakon drugog reinstalirati (nema mogućnosti popravka jer je to recovery disk). Ali ja ne želim biti tukli ovo. Tako svatko može predložiti gdje sam svibanj biti idući krivu, ako sam ...?
Old 4. srpnja 2009, 03:17
Donatorska Grupa

Zašto bi želite?

Ćete izvoditi na hrpe nevolja kasnije ako korisnik mape nisu, gdje su oni značili biti.

Pravedan stvoriti novu mapu gdje god želite, promijenite ikonu u My Documens jedan ako si ti da fussed, izvršuj ste u stvari ima.

Ali neki programi će imati infarkt kada pokušate instalirati sustav Windows ako određene mape nisu u navedenoj relaciji.
Old 4. srpnja 2009, 03:41
Member Group

Samo ono što sam uvijek učinio sa XP, dvije particije na disku 0, jedan za drugim sustavom i za podatke, a zatim ogledalo da su podaci na particiji na nekom disku.

Razlozi ....?
U slučaju kvara pogon su do minutu kopiju moje podatke na disk 1 (ali mogu učiniti da odlaze podataka mape na zadanu lokaciju, dogovoreno).

Brže skeniranje sustava pogona bez skeniranja svih podataka (ali sad mislim o tome, može postići ista stvar sa rasporedi u virus skenera itd).

Brže prevariti sistem voziti bez prevariti sve podatke, ne čini se da je potrebno što više prevariti, kao i sam sustav.

Pa sad mislim o tome, možda ne jako mnogo čvrstih razloga .....
Old 4. srpnja 2009, 06:32
Donatorska Grupa

Ok, što mi je sugerirajući da stvorite novu mapu na Part 2 diska 0 (ili što god vam je na pohranu podataka) nazvati Moji dokumenti ili bilo što, dovraga vi zavoljeti, i pohraniti vaše stvari tamo.

Ta vrsta skeniranja i prevariti, iako će se vrlo malom razlikom da se prevariti vrijeme da budem iskren.

Next to jedna od dvije stvari.

Ili:
1) Kopirajte ga na to Disk 1 na redovnoj osnovi ručno, ili je raspored to učiniti za vas.
Ili
2) Sync to istovjetno sa imenom mapu na disku tako da se druga ažuriranja u stvarnom vremenu.

Ne idite kreće zadane mape, kao što sam rekao prije, kažem vam instalirati program, i ona želi da se stvori u katalog Users \ [Ime] \ My Documents \ i pohraniti neke važne datoteke tamo.

Ako svoj 'ne postoji, ne može, ponekad to nije problem, to će samo od vas zatražiti i pitati gdje da ste ih, no to ovisi o Installer, pa ostaviti originalne datoteke postoji za tu svrhu, i pravedan stvoriti nove drugdje .
Old 4. srpnja 2009, 09:01
Member Group

Ok, hvala za taj odgovor. Sam da će razmisliti i consioder šta reći. Moram reći da se moje iskustvo sa instalatere premda je nula problema i sam trčanje XP kao što je ovaj niz godina.

Je posebnu lokaciju mape u Vista i 7 više važno za instalatere?
Old 4. srpnja 2009, 12:23
Donatorska Grupa

Ne bi trebali imati misli tako, osnovna mapa izgleda nije mnogo promijenila, osim rutu za korisnika mape koja je preimenovana i jiggled o zalogaj, i radi malo drugačije.

Mislim da je to uglavnom igrama, međutim neki softver instalira ili da se sprema datoteke Users \ [User] \ AppData \ [Prog Folder] \

Pa to je gdje se problemi mogu pojaviti.

Ništa loše raspoređivanje boot-time ili log-off backup tih datoteka na disku iako različiti, ili ih čak Sinkronizacija sa samo ugrađenog u Windows "portfelj".
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.