kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > A Windows operációs rendszerek

Register

Vista Special Folder Alapértelm Locations

Reply

Téma eszközök
Old Július 4 2009, 03:10
Csoport tagja

Default Vista Special Folder Alapértelm Locations

Tud akárki segítsen ....?

Megpróbáltam mozog az alapértelmezett helyeken a Vista különleges mappák most egy pár alkalommal a mozgásban helye útvonalon. Minden úgy tűnik, hogy jól megy, amíg egy bizonyos ponton, valami elromlik, vagy valami nem stimmel, és nem találok egy egész seregnyi fájlok nem másolhatók át, ha tudom, semmi nem az alapértelmezett mappa helyét illetően. Ezek a fájlok úgy tűnik, hogy semmi köze a mappát én mozog.

Mi történik? Trying to work it out, és mindent vissza, ha azt nem látja nagyon egyszerű. Ezen én nagyon kedvelt XP. Jobb kettyenés myDocuments, Áthelyezés, People, OK. Kész. Az egész nagyon. Ez a módja, hogy a Vista teljes fájdalom a segg képest.

Most már feladta, és csak így vagyok nekik, hogy hol vannak, a másik után újratelepítéséhez (nincs javítási lehetőségeket, mivel ez egy helyreállítási lemez). De én nem akarom, hogy ez a megvert. Így bárki is azt mutatják, ahol én is megyek baj, ha én vagyok ...?
Old Július 4 2009, 03:17
Donor Group

Miért akarnál?

Itt fut a rengeteg gond a későbbiekben, ha a felhasználó mappák, ahol már nem kellett lennie.

Csak hozzon létre egy új mappát, ahol akarja, változtassa meg a ikont az én Documens egyet, ha te vagy, hogy nyugtalan, és tartsd te a dolgok ott.

De egyes programok lesznek a szívroham, amikor megpróbálja telepíteni a Windows, ha bizonyos mappákat nem a megadott útvonalon.
Old Július 4 2009, 03:41
Csoport tagja

Csak amit mindig az XP, a két partíció a lemezen 0, egy a rendszert, és más, az adatok, akkor a tükröt, hogy az adatokat egy másik partícióra merevlemezére.

Indokok ....?
Abban az esetben, ha a meghajtó meghibásodása legfeljebb a pillanatban másolatát adataimhoz a lemezen 1 (de lehet, hogy nem hagyva adatok mappák alapértelmezett helyét, megállapodott).

Gyorsabb vizsgálatukhoz rendszermeghajtó, anélkül, hogy átvizsgálja az összes adatot (de most már úgy gondolom, rá is elérni ugyanazt az ütemtervek víruskereső stb.)

Gyorsabb töredezettségmentesítse a rendszer meghajtó nélkül töredezettségmentesítse összes adatot, úgy tűnik, hogy nem szükséges annyi töredezettségmentesítse a rendszer maga.

Szóval most azt hiszem róla, talán nem túl sok szilárd okok .....
Old Július 4 2009, 06:32
Donor Group

Ok, amit én is arra utal, hogy hozzon létre egy új mappát a 2. rész Lemezkarbantartó 0 (vagy bármelyik akkor adattároló van kapcsolva) hívják My Docs vagy mi a fene akkor szép, és tárolja el a dolgok ott.

Ez a fajta ellenőrzés és töredezettségmentesítse, bár ez a nagyon kicsi a különbség, hogy töredezettségmentesítse ideje, hogy őszinte legyek.

Következő közül két dolgot.

Vagy:
1) Másold át a lemez 1 pedig rendszeresen kézzel, vagy az ütemtervet, hogy do it for you.
Vagy
2) Sync azt egy azonos nevű mappát a másik meghajtóra, így valós időben frissíti.

Ne menj mozog az alapértelmezett mappa, mint azt már korábban említettük, azt telepíteni az alkalmazást, és azt akarja, hogy hozzanak létre egy könyvtárat a felhasználók \ [név] \ My Documents \ és tárolni néhány fontos fájlokat ott.

Ha nem létezik, nem tudja, néha nem az a probléma, akkor csak gyors és kérdezd meg, ha menteni őket, de ez függ a telepítő, hogy elhagyják eredeti kép van erre a célra, és csak újak létrehozására máshol .
Old Július 4 2009, 09:01
Csoport tagja

Köszönöm, hogy válaszolt. Am egy consioder, és gondolja át, mit mondjak. Kell mondanom, hogy a tapasztalatok helyezők bár nulla problémákat, és már fut XP így néhány évre.

Ez a különleges mappa helyét Vista és 7 további fontos a szerelők?
Old Július 4 2009, 12:23
Donor Group

Ha nem így gondolta, az alap-mappát elrendezés nem változott sokat, kivéve azt az útvonalat, hogy a felhasználó mappák már átnevezték és jiggled egy kicsit, és kicsit másképp működik.

Azt hiszem, leginkább játékokra, azonban néhány szoftvert telepíti, vagy menti a fájlokat Users \ [User] \ AppData \ [Prog mappa] \

Tehát, ha a problémák jelennek meg.

Semmi baj ütemezés indító-vagy log-off másolatot a fájlokat egy másik lemezt is, vagy szinkronizálása nekik is csak a beépített Windows "táskát".
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Windows Kilátás Megbukik mégegyszer. Kérem, segítsen? Won't Let Me törlése SAJÁT mappa! KerrBearr XO enzim A Windows operációs rendszerek 2 November 18, 2009 14:10
Hogyan tudom meg egy alapértelmezett mappa menteni új egyéni formái az MS Outlook? mannu66 E-mail, a VoIP és IM Vitalap 0 22. május 2009 11:35
Hogyan lehet létrehozni egy megosztott mappa között, az én Desktop XP, és a laptop a Vista? andrewanimation A Windows operációs rendszerek 1 5. jún 2008 23:01
Változó Alapértelmezett Download / Install mappa Marcus123 A Windows operációs rendszerek 1 21. január 2008 10:58
Vista mappa kijelző kérdés skinnyman9000 A Windows operációs rendszerek 1 23. augusztus 2007 09:36
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.