![]() |
|
| |||
| |||
| מישהו יכול לעזור ....? ניסיתי להזיז את מיקומי ברירת המחדל של תיקיות מיוחדות Vista עכשיו כמה פעמים באמצעות המעבר מיקום התוואי. הכל נראה טוב עד כדי לעבור בשלב מסוים, או משהו לא בסדר, אני הולך לעשות משהו לא בסדר ואני מוצא את כל הקבצים של המארח להיות מועתק מעל כאשר אני יודע שיש דבר בתיקיית ברירת המחדל במיקום עדיין. קבצים אלה נראה צריך לעשות שום דבר עם התיקייה אני זז. מה קורה? מנסה לעבוד עם זה ולשים הכל בחזרה איפה היא אינה רואה מאוד פשוטה. על זה אני הרבה המועדפת XP. נכון לחץ myDocuments, העברה, עיון, אישור. סיום. כל מאוד. זו הדרך לעשות את זה ב-Vista היא מלאה כאב את arse בהשוואה. לעת עתה אני כבר נתון קם בבוקר פשוט לעזוב אותם איפה הם, אחרי עוד התקנה מחדש (ללא אפשרויות לתקן שכן פעולה זו מהווה שחזור דיסק). אבל אני לא רוצה להיות מובס על ידי זה. אז האם מישהו יכול להמליץ איפה אני יכול להיות הולך לא נכון, אם אני ...? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| למה אתה רוצה?
תוכל לפעול על מנת המון בעיות מאוחר יותר אם המשתמש לא התיקיות שבו הם אמורים להיות. כל שעליך לעשות הוא ליצור תיקייה חדשה בכל מקום שבו אתה רוצה את זה, כדי לשנות את הסמל שלי Documens אחד כי אם אתה fussed, ולשמור את הדברים שאתה שם. אולם תוכניות מסוימות תהיה התקף לב, כאשר הם מנסים להתקין את Windows תיקיות מסוימות אם הן לא שצוין התוואי. המערכת שלי: FordyPC
|
|
| |||
| |||
| פשוט עשה מה שאני תמיד עם XP, שתי מחיצות על דיסק 0, אחד עבור מערכת עבור נתונים אחרים, כי אז המראה של נתונים במחיצה אחרת על הדיסק הקשיח. סיבות ....? במקרה של כשל בכונן להכיל עד דקה להעתיק את הנתונים על דיסק 1 (אבל יכול לעשות את זה לצאת נתונים על מיקום ברירת המחדל של תיקיות, הסכימו). במהירות סריקה של כונן המערכת מבלי לסרוק את כל הנתונים (אבל עכשיו אני חושב על זה, יכול להשיג אותו דבר גם עם לוחות זמנים של הווירוס סורק וכו '). מהר defrag של כונן המערכת מבלי defrag כל הנתונים, לא נראה כל כך צריך defrag כמו המערכת עצמה. אז עכשיו אני חושב על זה, אולי לא מאוד מוצק סיבות רבות ..... |
|
| |||
| |||
| טוב, מה שאני מציעה לך, כי הוא ליצור תיקייה חדשה על חלק 2 דיסק 0 (או מה אתה נמצא על אחסון נתונים) קוראים לו המסמכים שלי או על מה לעזאזל אתה אשליה, או לאחסן את החומר שם. זה לסוגי סריקה ו defrag, אך היא תעשה את ההבדל הקטן מאוד defrag הזמן להיות כנים. הבא לעשות אחד משני הדברים. או: 1) העתק את זה בדיסק 1 על בסיס קבוע באופן ידני, או לתזמן אותו לעשות את זה בשבילך. או 2) סנכרון עם identically אותה בשם תיקייה על כונן אחר כך עדכונים בזמן אמת. לא הולך להעביר את תיקיות ברירת המחדל, כפי שאמרתי קודם, אומר לך להתקין יישום, והוא רוצה ליצור ספריה Users \ [שם] \ My Documents \ ו חשוב לאחסן קבצים שם. אם היא לא שם, זה לא יכול, לפעמים זה לא בעיה, היא פשוט לבקש ממך ושאל איפה ניתן לשמור אותם, אולם זה תלוי את ההתקנה, ולכן יש להשאיר את קבצי המקור לכך, ופשוט ליצור חדשים במקום אחר . |
|
| |||
| |||
| אוקיי, תודה על זה תגובה. Am having a לחשוב מחדש ויהיה consioder מה אתה אומר. חייב לומר כי הניסיון שלי עם installers אך הוא אפס בעיות ואני כבר מפעיל XP כמו זה במשך מספר שנים. האם את התיקייה מיוחד המיקום Vista ו 7 יותר חשוב installers? |
|
| |||
| |||
| אסור שתהיה חשבתי כך, את התיקייה המתווה הבסיסי לא השתנה הרבה, חוץ מאשר את התוואי של תיקיות משתמש בו כבר שמם ואת jiggled לגבי קצת, ועובד מעט שונה. אני חושב שזה בעיקר משחקים, אך כמה מתקין תוכנות או קבצים חוסכת למשתמשים \ [user] \ appdata \ [Prog תיקייה] \ אז זה איפה הבעיות יכולות להופיע. שום דבר לא בסדר עם תזמון של האתחול פעמי או גיבוי Log-off של אותם קבצים בדיסק אחר בכל זאת, או אפילו syncing אותם רק עם המובנה ב-Windows "מזוודה". |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Windows Vista נכשל שוב. עזרה בבקשה?! לא מרשה לי מחק תיקיה שלי! | XO KerrBearr | מערכות ההפעלה Windows | 2 | 18 נובמבר 2009 14:10 |
| כיצד אוכל להגדיר תיקיית ברירת המחדל לשמירת צורות חדשות מותאמות אישית ב-MS-Outlook? | mannu66 | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 0 | 22 מאי 2009 11:35 |
| איך אפשר להגדיר תיקייה משותפת בין שולחן העבודה שלי עם XP ו הנייד שלי עם Vista? | andrewanimation | מערכות ההפעלה Windows | 1 | ה -5 בחודש יוני 2008 23:01 |
| שינוי ברירת מחדל הורד / התקן תיקייה | Marcus123 | מערכות ההפעלה Windows | 1 | 21st ינואר 2008 10:58 |
| התיקייה Vista להציג שאלה | skinnyman9000 | מערכות ההפעלה Windows | 1 | 23 אוגוסט 2007 09:36 |
| שרשרת כלים | |
| |