![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Can anyone help ....? Aš bandė perkelti Numatyta vietų Specialūs aplankų dabar keletą kartų naudojant pereiti vieta maršrutą. Visi, atrodo, bus gerai iki tam tikru metu kažkas vyksta ne taip, arba aš ką nors negerai, ir manau, daugybė failai bus nukopijuoti, nes žinau, niekas į numatytąjį aplanką, vietą, kaip ir dar. Šie failai, atrodo, nieko bendra su katalogą Esu juda. Kas vyksta? Trying to work it out, ir viską atgal, kur buvo nemato labai paprasta. Dėl to aš daug pageidaujamo XP. Dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite myDocuments, Perkelti, Žmonės, Gerai. Padarytas. Visa partija. Tai tai daryti Vista būdas yra visiškai skausmas palyginti Dugnas. For now I've given up ir esu tiesiog paliekant juos, jei jie yra, po kito iš naujo (be remonto galimybes, kaip tai atkūrimo diską). Bet aš nenoriu būti sumuštas šis. Taigi, kas gali pasiūlyti kur gali būti going wrong, jei aš esu ...? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kodėl jūs norite?
Jums paleisti į apkrovų bėdų vėliau, jei vartotojo aplankai yra ne tai, kur jie reiškė būti. Tiesiog sukurkite naują aplanką, kur norite ją pakeisti piktogramą Mano Documens jei vienas iš jūsų, kad fussed, ir saugo jus ko ten. Tačiau kai kurios programos turės širdies smūgį, kai bandote diegti Windows katalogus, jei tam nėra nustatytas maršrutas. Mano sistema: FordyPC
|
|
| |||
| |||
| Ką aš visada nebuvo su XP du disko į diską 0, vienos sistemos ir kitų duomenų, tai veidrodis, kad duomenis į kitą kietojo disko skirsnį. Priežastys ....? Iškilus vairuoti nepakankamumas iki tos minutės kopiją mano duomenis diske 1 (bet galėtų padaryti, kad paliekant duomenų katalogus pagal nutylėjimą, tam pritarė). Greitesnis nuskaitymo sistemos disko nereikia nuskaityti visus duomenis (bet dabar aš galvoju apie jį, taip pat gali pasiekti tą patį su tvarkaraščių virusų ir pan.) Greitesnis Defrag sistemos vairuoti nereikia Defrag visus duomenis, neatrodo, kad reikia kiek Defrag, kaip pati sistema. Taigi dabar galvoju apie tai, o gal ir ne labai daug kietųjų priežasčių ..... |
|
| |||
| |||
| Gerai, ką aš manyti, kad jūs sukuriate naują katalogą į 2 dalis Disk 0 (arba priklausomai nuo jūsų duomenų saugykla yra) ją vadina Mano dokumentai arba bet pragaras praeivius ir išsaugoti savo medžiagą ten. Tai rūšiuoja skenavimo ir Defrag, nors tai bus labai nedidelis skirtumas Defrag laikas turi būti sąžiningi. Toliau atlikite vieną iš dviejų dalykų. Arba 1) Nukopijuokite ją per diske 1 d. reguliariai rankiniu būdu, arba grafiką jis padarys tai už jus. Arba 2) sinchronizuoti su identiškai jiems aplanko kitų vairuoti todėl naujienas realiu laiku. Don't go judančių pagal nutylėjimą katalogai, kaip jau minėjau anksčiau, ty įdiegti programą ir ji nori kurti naudotojus kataloge \ [vardas] \ My Documents \ ir saugoti kai kuriuos svarbius failus ten. Jei jo ten nėra, negalima, kartais tai ne problema, tai tiesiog greitai jūs ir paklausti, kur juos išgelbėti, tačiau ji priklauso nuo montuotojo, kad palikti originalius failus ten siekiant šio tikslo, ir tik sukurti naujus kitur . |
|
| |||
| |||
| Gerai, ačiū už tai atsakyti. Am atsižvelgdamas permąstyti ir consioder ką pasakyti. Pasakyti, kad mano patirtis su montuotojai nors yra nulis problemų, ir man buvo XP veikia, kaip šį metus. Yra speciali vietą aplanko Vista ir 7 bet dar svarbiau montuotojams? |
|
| |||
| |||
| Neturėtų būti manoma, kad, pagrindiniame kataloge išdėstymas nepasikeitė daug, išskyrus vartotojo aplankuose, kuri buvo pervadinta ir jiggled apie šiek tiek maršrutą ir veikia šiek tiek kitaip. Manau, kad daugiausia žaidimai, tačiau kai kurie programinės įrangos diegimas ir išsaugo failus Users \ [vartotojas] \ AppData \ [Prog Folder] \ Tai štai kur problemos gali pasirodyti. Nieko blogo planavimas boot-time ar atsijungimo atsarginės šiuos failus į kitą diską, nors, ar sinchronizuoti juos net tik pastatyti Windows "Portfelis". |