mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Vista īpašu mapi Default Locations

Reply

Thread Tools
Old Jūlijs 4, 2009, 03:10
Loceklis

Can anyone help ....?

Esmu mēģinājis pārvietojas noklusējuma atrašanās vietu Vista īpašas mapes tagad vairākas reizes, izmantojot pārvietoties vietu maršrutā. Visi šķiet iet labi līdz kādā brīdī, kaut kas noiet greizi vai arī es kaut ko nepareizi un man viss uzņēmēja failu kopēšanu laiku, kad es zinu, nekas noklusējuma mapes atrašanās vietu pagaidām. Šos failus, šķiet, nav nekāda sakara ar mapi es esmu kustībā.

Kas notiek? Mēģina strādāt to un nodot visu atpakaļ, ja tas neredz ļoti vienkāršas. Par to es daudz priekšroku XP. Right click myDocuments, Pàrvietot, Pārlūkot, OK. Izdarīts. Visu partiju. Šī darīt tā Vista tā ir pilnīga sāpes arse salīdzinājumā.

Tagad es esmu atteicies, un esmu vienkārši atstājot tur, kur tās ir, pēc citu pārinstalēt (bez remonta iespējas, kā tas ir reģenerācijas disku). Bet es negribu tikt uzvarēts ar to. Tātad var kāds ieteikt, kur es varētu iet nepareizi, ja es esmu ...?
Old Jūlijs 4, 2009, 03:17
Donors Group

Kāpēc jūs vēlaties?

Veiksiet līdz slodzes problēmas vēlāk, ja lietotāja mapju nav, kur viņi nozīmēja būt.

Tikai izveidot jaunu mapi, kur vien vēlaties, mainīt ikonu My Documens vienu, ja jūs šo fussed, un tur jūs lietas tur.

Taču dažās programmās būs sirds lēkme, mēģinot instalēt, ja atsevišķu Windows mapes nav norādīts maršruts.
Old Jūlijs 4, 2009, 03:41
Loceklis

Tikai to, ko es vienmēr bija ar XP, divi nodalījumi 0 diska, viena sistēmas un citu datu, tad spogulis, kas datus partition uz citu cieto disku.

Iemesli ....?
Gadījumā vadīt mazspēju līdz minūtes kopiju mani dati uz 1 diska (bet varētu darīt, atstājot dati mapju noklusējuma atrašanās vietu, panākta vienošanās).

Ātrāka skenēšanas sistēmu vadīt bez skenēt visus datus (bet tagad es domāju par to, var panākt pats ar grafiku vīrusu skeneris uc).

Ātrāku defrag sistēmas vadīt bez defrag visi dati, šķiet, nav nepieciešams tik daudz defrag kā pati sistēma.

Tāpēc tagad es domāju par to, varbūt nav ļoti daudz cietas iemeslu .....
Old Jūlijs 4, 2009, 06:32
Donors Group

Ok, ko es esmu liek domāt, ka jūs izveidojat jaunu mapi uz daļu 0 2 Disk (vai atkarībā no jūsu datu uzglabāšanai ir on) to sauc My Docs vai kāds ellē tu iedomātā, un glabāt savus materiālus, kas tur.

Tas sakārto skenēšana un defrag, lai gan tas būs ļoti maza atšķirība, defrag laikā būtu godīgi.

Nākamā veiciet vienu no divām lietām.

Vai nu:
1) Kop tā pārcelta uz 1 diska regulāri manuāli vai arī grafiku to darīt jums.
Vai
2) Sync to ar vienādi nosaukti mapi uz citu disku, lai tā atjaunina reālajā laikā.

Neapmeklē pārvietojas noklusējuma mapes, kā jau es teicu iepriekš, proti instalējat programmu, un tā vēlas izveidot direktoriju ar Lietotāji \ [Name] \ My Documents \ un glabāt dažus svarīgus failus.

Ja tā tur nav, tad nevar, dažreiz tā nav problēma, tas vienkārši ātri jums un jautāt, kur saglabāt tos, taču tā ir atkarīga no uzstādītāju, tāpēc atstāt oriģinālos failus tur šim nolūkam, un vienkārši izveidot jaunus citur .
Old Jūlijs 4, 2009, 09:01
Loceklis

Labi, Paldies par šo atbildi. Esmu, kam pārdomāt un consioder ko jūs sakāt. Jāsaka, ka mana pieredze ar uzstādītājiem tomēr ir nulle problēmas un es esmu bijis darbojas XP kā šis vairākus gadus.

Vai īpašu mapi atrašanās Vista un 7 vairāk svarīgi uzstādītājiem?
Old Jūlijs 4, 2009, 12:23
Donors Group

Ja nav doma ir, pamata mapes izkārtojums nav daudz mainījusies, izņemot maršrutā lietotāju mapēm, kas ir pārdēvēts un jiggled par bitu un darbojas nedaudz atšķirīgi.

Es domāju, ka tas galvenokārt spēles, tomēr dažas programmatūras instalē vai saglabā failus Users \ [lietotājs] \ AppData \ [Prog Folder] \

Tā, ka tur problēmas var parādīties.

Nekas nav kārtībā ar plānošanu boot laiku vai log-off backup šo failu citu disku, lai gan, vai sinhronizēšana tos pat ar tikko uzcelta Windows "portfelis".
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.