![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Poate cineva ajuta ....? Am încercat în mişcare implicit locatii din Vista folderele speciale acum de câteva ori prin utilizarea mutării locaţie traseu. Totul pare să meargă bine, până când, la un moment dat, ceva nu merge bine sau am greşit cu ceva şi să găsesc o întreagă serie de imagini fiind copiat peste ştiu când nu există nimic în dosar implicit locaţia încă. Aceste fişiere se pare că nu au nimic de a face cu dosarul Sunt în mişcare. Ce se întâmplă? Încercarea de a lucra si-l pune totul înapoi în cazul în care acesta a fost nu se vedea foarte simplu. Pe aceasta am preferat mult XP. Right click myDocuments, Mutare, Parcurgere, OK. Făcut. Tot. Acest mod de a face aceasta în Vista este o durere în fund, în comparaţie. De acum m-am dat şi eu doar le-a pleca în cazul în care acestea sunt, după ce un alt reinstalaţi (nu repararea opţiuni ca acesta este un disc de recuperare). Dar nu vreau să fie bătut de acest lucru. Deci, se poate sugera cineva unde se poate merge am greşit, dacă eu sunt ...? |
|
| |||
| |||
| De ce vrei sa? Va rula în a sarcinilor de probleme mai târziu în cazul în care dosarele nu sunt utilizatorului în cazul în care acestea sunt menite să fie. Doar creaţi un folder nou oriunde doriţi, pentru a schimba pictograma My Documens o dacă sunteţi că fussed, şi să păstreze pe care îl lucruri acolo. Dar unele programe vor avea un atac de cord, atunci când acestea, dacă încercaţi să instalaţi Windows anumite dosare nu sunt specificate în traseu. |
|
| |||
| |||
| Doar ce mi-am facut cu XP, două partiţii pe disc 0, unul pentru sistem şi pentru alte date, apoi oglinda de faptul că datele pe o partiţie de pe un alt hard disc. Motive ....? În caz de eşec au unitate până la minute copie a-mi datele de pe disc 1 (dar ar putea face asta lăsând date dosare în locaţie implicită, de acord). Mai repede de scanare a sistemului de unitate, fără a avea pentru a scana toate datele (dar acum mă gândesc la asta, poate, de asemenea, obţine acelaşi lucru cu programe de la scanarea antivirus etc.) Defrag mai repede de sistem conduce fără a fi nevoie de defrag toate datele, nu pare să aibă nevoie de defrag la fel de mult ca sistem de sine. Aşa că acum mă gândesc la asta, poate nu foarte multe motive solide ..... |
|
| |||
| |||
| Ok, ce am sugerând că este de a vă crea un nou dosar de pe partea a 2-Disk 0 (sau de care vă este de stocare a datelor pe) numi My Docs sau ce dracu 'iti place, şi păstrează-ţi lucrurile acolo. Asta felul de scanare şi defrag, cu toate că acesta va face o diferenţă foarte mică de a defrag de timp pentru a fi cinstit. Înainte face unul din doua lucruri. Fie: 1) să-l copiaţi Disk 1, în mod regulat, manual, sau program este de a face-o pentru tine. Sau 2) Sync este identic cu un dosar numit pe de altă unitate asa actualizări în timp real. Nu merg în mişcare implicit dosare, după cum am mai spus, spune ce instalaţi o aplicaţie, şi-o doreşte a crea un nou director în Utilizatorii \ [nume] \ My Documents \ şi păstrează unele important dosar acolo. Dacă nu este acolo, nu poate, uneori, nu este o problemă, el va doar prompt şi vă adresaţi în cazul în care pentru a le salva, totuşi, aceasta va depinde de programul de instalare original, asa ca lasa-mi dosar acolo, în acest scop, şi chiar a crea altele noi, în altă parte . |
|
| |||
| |||
| Bine, multumesc pentru ca răspuns. Am avea o reconsidere şi va consioder ce spui. Trebuie să spun că experienţa mea cu instalatori, deşi este zero probleme si am fost difuzate XP ca asta pentru un număr de ani. Este folder special în locaţia Vista şi 7 mai important de instalatori? |
|
| |||
| |||
| În cazul în care nu au crezut că acest lucru, de bază dosar aspect nu sa schimbat mult, altele decât cele de traseu pentru utilizator dosare care a fost redenumit şi jiggled despre un pic, şi lucrează puţin diferit. Cred că este de cele mai multe jocuri, cu toate acestea unele instalări de software sau pentru a salva fişiere Users \ [de utilizator] \ AppData \ [Prog Folder] \ Deci, care este în cazul în care pot apărea probleme. Nimic în neregulă cu programa o boot-time sau log-off de rezervă ale fişierelor pe un alt disc deşi, sau sincronizarea lor, chiar cu doar construit în Windows "Servieta". |