![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Môže niekto pomôže ....? Som sa pokúsil pohybujú predvolené umiestnenie Vista špeciálnej zložky hneď niekoľkokrát pomocou presunúť umiestnenie trasy. Všetko sa zdá dobre, až v určitom momente, že sa niečo pokazí, alebo robím niečo zle a nájsť celý rad súborov, kopírovanie ako keď viem, že nič nie je v predvolenom umiestnenie priečinka ako doteraz. Tieto súbory sa zdá, že nemajú nič spoločného s zložku som v pohybe. Čo sa deje? Snažím sa pracovať a dať všetko späť, kde to bolo nevidí veľmi jednoduchý. Na toto som oveľa preferovaným XP. Kliknite pravým tlačidlom myDocuments, Presunúť, Ľudia, OK. Hotovo. Celý veľa. Tento spôsob je v Vista je kompletný bolesti v prdel v porovnaní. Pre túto chvíľu som sa vzdal, a som na odchode im, kde sa po inom preinštalujte (bez možnosti opravy ide o využitie disku). Ale já nechci byť zbit to. Tak môže navrhnúť ktokoľvek, kde je možné sa mýliť, keď som ...? |
|
| |||
| |||
| Prečo by ste chceli? Budete spustiť sa do hŕbu problémov a neskôr v prípade, že Užívateľ zložky nie kde si myslia. Stačí vytvoriť novú zložku, tam, kde ho chcete zmeniť ikonu My Documens, ak ste, že rozčiloval, a udržať si to tam. Ale niektoré programy budú mať srdcový záchvat pri pokuse o inštaláciu systému Windows, ak niektoré zložky nie sú v uvedenej trase. |
|
| |||
| |||
| Len čo som si vždy s XP, dva oddiely na disku 0, jeden pre systém a druhý pre dáta, potom zrkadlo, že dáta na inom oddieli na pevnom disku. Dôvody ....? V prípade zlyhania disku sa na chvíľu moje kópie dát na disk 1 (ale mohlo by to, že odchod údajov zložky vo východiskovej polohe, dohodli). Rýchlejšie skenovanie systémového disku, bez toho, aby museli testovať všetky údaje (ale teraz o tom premýšľam, môžete dosiahnuť rovnaký výsledok s rozvrhy na vírus scanner atď). Rýchlejšie Defrag zo systémovej jednotky, bez toho, aby museli Defrag všetky údaje, nezdá sa musieť toľko Defrag ako systém sám. Takže myslím, že to možno nie je príliš veľa dôvodov, pevná ..... |
|
| |||
| |||
| Ok, čo som sa naznačuje, že si vytvoríte novú zložku v časti 2 Disk 0 (alebo podľa toho, čo ste pre ukladanie dát je on) hovorí My Docs alebo čo to sakra ste vymysleného a ukladať veci tam. Že druhy skenovania a Defrag, aj keď bude veľmi malý rozdiel Defrag čas byť úprimný. Ďalšie urobiť jednu z dvoch vecí. Buď: 1) Skopírujte ho na disk 1 pravidelne ručne, alebo naplánovať to robiť za vás. Alebo 2) Sync to s rovnakým názvom priečinka na inej jednotke, takže úprava v reálnom čase. Nevcházejte pohybujú predvolené zložky, ako som hovoril, že ste inštalácii aplikácie, a chce vytvoriť v adresári Users \ [meno] \ Dokumenty \ a skladovať niektoré dôležité súbory tam. Ak to nie je tam, nie je možné, niekedy to nie je problém, bude len a vyzve vás opýtať, kde na ich záchranu, ale záleží na tom, instalátor, tak opustiť pôvodné súbory, je pre tento účel, a jednoducho vytvoriť nové inde . |
|
| |||
| |||
| Ok, Díky za odpoveď. Am s prehodnotený a bude consioder, čo hovoríte. Musím povedať, že moje skúsenosti s montérom keď je nulové problémy a ja som bola spustená XP takhle po niekoľko rokov. Je to špeciálna zložka, umiestnenie vo Vista 7 a ďalšie dôležité montérom? |
|
| |||
| |||
| Nemala by si myslel tak, že základná zložka layout moc nezmenilo, okrem trasy pre užívateľské zložky, ktorý bol premenovaný a poskakoval asi trochu, a pracuje trochu inak. Myslím, že je to väčšinou hry, však niektoré softvér inštaluje alebo ukladá súbory do Users \ [používateľ] \ AppData \ [Prog zložky] \ Tak to je, kde sa môžu objaviť problémy. Nič zlého na plánovanie boot-time alebo log-vypnutie zálohovania týchto súborov na iný disk napriek tomu, alebo dokonca s nimi Synchronizujú len postavený vo Windows "Aktovky". |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Windows Vista v štychu OPĚT. Prosím, pomôžte!? Won't Let Me Odstrániť MÔJ VLASTNÉ zložku! | KerrBearr xo | Operačné systémy Windows | 2 | 18.listopadu 2009 14:10 |
| Ako môžem určiť predvolený priečinok na uloženie nových používateľských formulárov v MS Outlook? | mannu66 | Email, VoIP & IM Diskusia | 0 | 22. mája 2009 11:35 |
| Ako môžem nastaviť zdieľané priečinky medzi mojej ploche s XP, a môj notebook s Vista? | andrewanimation | Operačné systémy Windows | 1 | 5. júna 2008 23:01 |
| Zmenou Úvodná stiahnutie / Inštalácia zložky | Marcus123 | Operačné systémy Windows | 1 | 21 januára 2008 10:58 |
| Vista priečinok zobraziť dotaz | skinnyman9000 | Operačné systémy Windows | 1 | 23. augusta 2007 09:36 |
| Thread Tools | |
| |