мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уиндоус Оператинг Сыстемс

Register

Виста Посебне Дефаулт Фолдер Локације

Reply

Тхреад Тоолс
Old 4. јули 2009, 03:10
Мембер Гроуп

Default Виста Посебне Дефаулт Фолдер Локације

Може било ко помоћ ....?

Покушао сам се креће подразумеване локације Видик посебне фасцикле сада неколико пута помоћу покрет локацију руте. Све изгледа као да иде добро док у неком тренутку, или да нешто пође криво радим нешто криво а ја наћи цео домаћин картотека бити копиране над знам кад нема ништа у фасциклу подразумевану локацију као ыет. Ове датотеке изгледа да немају везе са фолдер сам креће.

Шта се дешава? Покушај радити га и ставите све назад где је и не види врло једноставан. На овој сам много жељене КСП. Десним тастером миша кликните мыДоцументс, покрет, Броусе, ОК. Учињено. Цело пуно. Овај пут то је у Виста комплетан бол у гузица у односу.

За сада сам добио и ја праведан остављајући их где су, након другог наново (нема могућности поправке јер је то рецоверы диск). Али ја не желим бити тукли ово. Тако свако може предложити где сам мај бити лијегање криву, ако сам ...?
Old 4. јули 2009, 03:17
Донаторска Група

Зашто би желите?

Ћете изводити на хрпе невоља касније ако корисник фасцикле нису, где су они значили бити.

Праведан створити нову фасциклу где год желите, промените икону у Мы Доцуменс један ако си ти да фуссед, извршуј сте у ствари има.

Али неки програми ће имати инфаркт када покушате да инсталирате систем Уиндоус ако одређене фасцикле нису у наведеној релацији.
Old 4. јули 2009, 03:41
Мембер Гроуп

Само оно што сам увек учинио са КСП, две партиције на диску 0, један за другим системом и за податке, а затим огледало да су подаци на партицији на неком диску.

Разлози ....?
У случају квара погон су до минут копију моје податке на диск 1 (али могу да урадим да одлазе података фасцикле на подразумевану локацију, договорено).

Брже скенирање система погона без скенирања свих података (али сад мислим о томе, може постићи иста ствар са распореди у вирус скенера итд).

Брже преварити систем возити без преварити све податке, не чини се да је потребно што више преварити, као и сам систем.

Па сад мислим о томе, можда не јако много чврстих разлога .....
Old 4. јули 2009, 06:32
Донаторска Група

Ок, шта ми је сугерирајући да креирате нову фасциклу на Парт 2 диска 0 (или шта год вам је на складиштење података) назвати Моји документи или било шта, доврага ви завољети, и сачувати ваше ствари тамо.

Та врста скенирања и преварити, иако ће се врло малом разликом да се преварити време да будем искрен.

Некст то једна од две ствари.

Или:
1) Копирајте га на то Диск 1 на редовној основи ручно, или је распоред то учинити за вас.
Или
2) Сынц то истовјетна са именом фасциклу на диску тако да се друга ажурирања у реалном времену.

Не идите креће подразумеване фасцикле, као што сам рекао пре, кажем вам инсталирати програм, и она жели да се створи у каталог Усерс \ [Име] \ Мы Доцументс \ и сачувати неке важне датотеке тамо.

Да своју 'не постоји, не може, понекад то није проблем, то ће само од вас тражити и питати где да сте их, но то зависи о инсталиран, па оставити оригиналне датотеке постоји за ту сврху, и праведан створити нове другде .
Old 4. јули 2009, 09:01
Мембер Гроуп

Ок, хвала за тај одговор. Сам да ће размислити и цонсиодер шта рећи. Морам рећи да се моје искуство са Инсталатери мада је нула проблема и сам трчање КСП као што је овај низ година.

Је посебну локацију фасцикле у Виста и 7 више важно за Инсталатери?
Old 4. јули 2009, 12:23
Донаторска Група

Не би требало да има мисли тако, основна фасцикла изгледа није много променила, осим руту за корисника фасцикле која је преименована и јигглед о залогај, и ради мало другачије.

Мислим да је то углавном играма, међутим неки софтвер инсталира или да се спрема датотеке Усерс \ [Усер] \ АппДата \ [Прог Фолдер] \

Па то је где се проблеми могу појавити.

Ништа лоше распоређивање боот-тиме или лог-офф бацкуп тих датотека на диску иако различити, или их чак Синхронизација са само уграђеног у Уиндоус "портфељ".
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Оперативни систем Уиндоус Виста не успева поново. Молимо за помоћ! Уон'т Лет Ме Брисање Мы Оун директоријум! КеррБеарр ксо Уиндоус Оператинг Сыстемс 2 18. новембар 2009 14:10
Како могу одредити подразумевану фасциклу за чување нове корисничке обрасце у МС Оутлоок? манну66 Емаил, ВоИП & ИМ Разговор 0 22 мај 2009 11:35
Како могу поставити дељену фасциклу између моје десктоп са КСП и мој лаптоп са Виста? андреуаниматион Уиндоус Оператинг Сыстемс 1 5. јуна 2008 23:01
Промена Дефаулт Доунлоад / Инсталл фолдер Марцус123 Уиндоус Оператинг Сыстемс 1 21 јануар 2008 10:58
Видик приказ фасцикле питање скинныман9000 Уиндоус Оператинг Сыстемс 1 23 аугуст 2007 09:36
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц