![]() |
|
| |||
| |||
| Herkes ....? yardımcı olabilir Şimdi hareket yere rota kullanarak bir kaç kez Vista'nın özel klasörler varsayılan yerlerde hareket denedi. Tüm iyi bir noktaya kadar gitmek, bir şeyler yanlış gidiyor gibi görünüyor veya bir sorun var ve ben dosyaların bir ana bulmak Ben Henüz olarak varsayılan klasör konumuna şey olduğunu biliyorum kopyalanmış olma. Bu dosyalar Ben hareketli am klasörü bir ilgisi yok gibi görünüyorlar. Neler oluyor? Bu iş için ve her şey koymak burada çok basit görmek değildir oldu çalışıyorsunuz. Bu fazla XP tercih Açık. Sağ tıklayın myDocuments, İnsanlar, tamam taşıyın. Yapıldı. En çok. Vista da bu şekilde karşılaştırma ve kıç olarak tam bir acı olduğunu. Şimdilik ben ve verdik sadece nerede olduğunu, sonra başka bir yeniden onları ayrılıyorum (hiçbir onarım seçenekleri olarak bu bir kurtarma diski anlamına gelmemektedir). Ama bu sayede yemiş olmak istemiyorum. Eğer ben Yani herkes nerede yanlış gidiyor olabilir önerebilirsiniz ...? |
|
| |||
| |||
| Neden isteyeyim? Bulunduğunuz sorun yükler için daha sonra kullanıcı klasörleri değil nerede olmak amacıyla ettiğiniz çalıştırmak olacaktır. Sadece yeni bir klasör oluşturmak nerede bu, benim Documens bir Eğer fussed ve siz orada olduğunuz şeyleri saklamak için simgeye değiştirmek istiyorum. Ancak bazı programlar zaman eğer belirli Windows klasörleri belirtilen rota değilse yüklemeye çalışırken kalp krizi olacaktır. |
|
| |||
| |||
| Sadece disk 0, sistem ve veri için diğer, daha sonra da iki bölüm ayna hep XP ile, ne yaptığını, başka bir sabit disk üzerindeki bir bölümü veri. Nedenleri ....? Sürücü halinde başarısız Diske 1 benim veri dakika kopyalamak için (ama yapabilirim varsayılan yerde bırakarak veri klasörleri kabul) var. Hızlı sistem sürücünün tarama tüm verileri taramaya kalmadan (ama şimdi hakkında da virüs tarayıcı gibi programları ile aynı şeyi elde edebilirsiniz) düşünüyorum. Hızlı sistem sürücünün tüm verileri birleştirme zorunda kalmadan, defrag, gerek yok gibi gözüküyor sistem kendisi kadar birleştirme gibi. Şimdi bu konuda, belki çok fazla değil somut nedenler ..... düşünüyorum |
|
| |||
| |||
| Tamam, ne öne yaşıyorum bu 2 Disk 0 (ya da hangi veri saklama bölümü üzerinde ise) bu Belgelerim veya ne cehennemdesin fantezi arama, yeni bir klasör oluşturun ve orada Eşyalarını nerede. Bu tür tarama ve defrag, ancak çok küçük bir fark yapar dürüst olmak için zaman birleştirme için. Sonraki iki şey var. Ya: 1) Disk 1 için düzenli olarak el, bitti Kopyalama ya da sizin için bunu yapmak için program. Veya Gerçek zamanlı olarak 2) Senkron, diğer sürücü üzerinde aynı isimli klasör ile günceller. Daha önce, bir uygulama yüklemek söyleyin, dedi varsayılan klasör taşıma, devam etmeyin ve Kullanıcılar bir dizin yaratmak istiyor \ [Adı] \ Belgelerim \ ve bazı önemli dosyaları saklamak. Eğer öyle değil burada, bu değil, bazen de bir sorun değil, sadece ister ve nereye kaydetmek istiyoruz, ancak kurulum üzerinde, bu nedenle bu amaçla ve orijinal dosyalar bırakmak sadece yeni başka oluşturmak bağlıdır . |
|
| |||
| |||
| Tamam, bu cevap için teşekkür ederiz. Am sahip bir yeniden düşünmek ve ne söylemek consioder olacaktır. Bu installers ile deneyime rağmen sıfır sorunları ve bu gibi yıllık bir numarası XP çalıştıran edilmiştir söyleyebilirim. Vista'da özel klasör konumunu ve 7 başka installers için önemli mi? |
|
| |||
| |||
| Bunu, temel klasör düzeni çok değişmedi düşünce olmamalıdır, bu değiştirildi ve biraz hakkında jiggled kullanıcı klasörleri rota daha başka ve biraz daha farklı çalışır. Ben çok oyun's Ancak bazı yazılım yükler düşünüyorum veya Kullanıcılar dosya kaydeder \ [Kullanıcı] \ AppData \ [Prog Klasör] \ Bu nedenle şimdilik sorunları görünebilir's. Bir boot-time veya giriş-off bu dosyaların da farklı bir disk, hatta onları senkronizasyonu için yedek planlaması ile hiçbir sorun sadece Windows dahili "Evrak Çantası". |
![]() |
|
| Bookmarks |