![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Може хто-небудь допомагати ....? Я спробував рухомі за замовчуванням місць Vista спеціальні папки кілька разів за маршрутом переміщення місці. Усе здається добре, поки якийсь момент, що щось піде не так чи я щось неправильно, і я знайти цілий ряд файлів, скопійованих, коли я знаю, що ніщо в цьому місці папку за замовчуванням, як ще. Ці файли як видається, не мають нічого спільного з папкою я переїжджаю. Що відбувається? Спроби роботі його і поклав туди, де все було не побачити дуже просто. Про це я вважав за краще XP. Права кнопка MyDocuments, Перенести, Перегляд, OK. Готово. Всього багато. Цей спосіб зробити це в перспективі представляє собою повний болю в дупі в порівнянні. Поки я відмовився, і я просто залишити їх там, де вони, після чергової переустановки (без ремонту варіанти, як це відновлення диска). Але я не хочу бути побитий цьому. Так може запропонувати будь-якому, де я можу бути не так, якщо я ...? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Чому ви хочете?
Ви будете працювати на навантаження сил в подальшому, якщо користувач не папках, де вони покликані бути. Просто створіть нову папку де ви хочете його змінити значок "Мій Documens одне, якщо ви, що метушилися, і ви тримаєте речі. Але деякі програми будуть мати серцевий напад, коли вони намагаються встановити, якщо певні папки Windows не у вказаному маршруті. Моя система: FordyPC
|
|
| |||
| |||
| Тільки те, що я завжди робив з XP, два розділи на диску 0, один для системи та інші дані, то дзеркало, що дані на розділ на іншому жорсткому диску. Причина ....? У разі збою диска мати до хвилини копії моїх даних на диску 1 (але може це зробити залишаючи дані папки в папку за замовчуванням, домовленості). Більш швидке сканування системного диска без необхідності перевіряти всі дані (але зараз я думаю про це, можна також добитися ж саме з графіками в сканер вірусів і т.д.). Швидше дефрагментації системного диска без необхідності дефрагментації всі дані, як видається, не треба стільки дефрагментації як самої системи. Так що тепер я думаю про нього, може бути, не дуже багато причин твердо ..... |
|
| |||
| |||
| Добре, що я пропоную, що Ви створюєте нову папку на диску 2 Частини 0 (або як вам більше зберігання інформації о) називають її Мої Документи "або будь-який інший ад вас фантазії, і зберігати ваші речі туди. Цей вид сканування і дефрагментації, хоча це буде зробити дуже невелика різниця для дефрагментації час бути чесним. Наступний зробити одне з двох. Або: 1) необхідно скопіювати його на диск 1 на регулярній основі вручну або за розкладом, зробити це за вас. Або 2) синхронізувати його з однойменної папці на іншому диску, так це оновлення в режимі реального часу. Не ходіть переміщення папок за замовчуванням, як я вже казав, що ви встановите програму, і він хоче створити каталог, в Users \ [ім'я] \ Мої документи \ і зберігають деякі важливі файли. Якщо його там немає, вона не може, іноді це не проблема, вона буде тільки підкажуть вам, і запитати, де для їх порятунку, проте це залежить від установки, щоб залишити вихідні файли там для цієї мети, а просто створити нові в інших місцях . |
|
| |||
| |||
| Добре, дякую за це відповісти. Проводжу переосмислити і consioder що ви говорите. Повинен сказати, що мій досвід роботи з інсталяторів дорівнює нулю, хоча проблеми, і я був Running XP, як це протягом ряду років. Є спеціальній папці в Vista і 7 більше важливі для інсталяторів? |
|
| |||
| |||
| Не повинно бути так і думав, основна схема папка не змінилося багато чого, крім маршруту для користувацьких папок, який був перейменований і jiggled ще трохи, і працює трохи інакше. Я думаю, це в основному гри, проте деяке програмне забезпечення встановлює або зберігає файли Users \ [користувач] \ AppData \ [Prog папка] \ Ось де проблема може з'явитися. Нічого поганого планування час завантаження або лог-Off резервну копію цих файлів на іншому диску, хоча, або синхронізацію їх навіть тільки вбудований Windows "портфелі". |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Збій Windows Vista знову. Допомога будь ласка!? Не дадуть мені Видалити мій папка! | KerrBearr XO | Операційні системи Windows | 2 | 18 листопада 2009 14:10 |
| Як вибрати папку за замовчуванням для збереження нової форми для в MS Outlook? | mannu66 | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 0 | 22 травня 2009 11:35 |
| Як я можу створити спільну папку від мого робочого столу з XP і мій ноутбук з Vista? | andrewanimation | Операційні системи Windows | 1 | 5 червня 2008 23:01 |
| Зміни за замовчуванням Завантажте та встановіть папки | Marcus123 | Операційні системи Windows | 1 | 21 січня 2008 10:58 |
| Перспектива папки відображення питання | skinnyman9000 | Операційні системи Windows | 1 | 23 серпня 2007 09:36 |
| Різьба Інструменти | |
| |