менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

Спеціальна Vista папка за замовчуванням, положення

Reply

Різьба Інструменти
Old 4 липня 2009, 03:10
Член групи

Default Спеціальна Vista папка за замовчуванням, положення

Може хто-небудь допомагати ....?

Я спробував рухомі за замовчуванням місць Vista спеціальні папки кілька разів за маршрутом переміщення місці. Усе здається добре, поки якийсь момент, що щось піде не так чи я щось неправильно, і я знайти цілий ряд файлів, скопійованих, коли я знаю, що ніщо в цьому місці папку за замовчуванням, як ще. Ці файли як видається, не мають нічого спільного з папкою я переїжджаю.

Що відбувається? Спроби роботі його і поклав туди, де все було не побачити дуже просто. Про це я вважав за краще XP. Права кнопка MyDocuments, Перенести, Перегляд, OK. Готово. Всього багато. Цей спосіб зробити це в перспективі представляє собою повний болю в дупі в порівнянні.

Поки я відмовився, і я просто залишити їх там, де вони, після чергової переустановки (без ремонту варіанти, як це відновлення диска). Але я не хочу бути побитий цьому. Так може запропонувати будь-якому, де я можу бути не так, якщо я ...?
Old 4 липня 2009, 03:17
Донор групи

Чому ви хочете?

Ви будете працювати на навантаження сил в подальшому, якщо користувач не папках, де вони покликані бути.

Просто створіть нову папку де ви хочете його змінити значок "Мій Documens одне, якщо ви, що метушилися, і ви тримаєте речі.

Але деякі програми будуть мати серцевий напад, коли вони намагаються встановити, якщо певні папки Windows не у вказаному маршруті.

Моя система: FordyPC

Процесор (и):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Материнська плата:
Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10)
ОЗУ:
PNY XLR8 4GB @ 1066MHz
Графічна карта (и):
PNY NVIDIA GeForce 9400 GT 512MB
Звукова карта:
Жорсткий диск (и):
HDBarracuda 1x Seagate 1TB 1x 250GB
Оптичний привід (и):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Діло / PSU:
Antec Sonata III & EarthWatts 500W
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
Gigabit LAN, FireWire & WG111v2
Монітор (и):
2 х Acer P193WAd
Операційна система (и):
XP PRO x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64
Old 4 липня 2009, 03:41
Член групи

Тільки те, що я завжди робив з XP, два розділи на диску 0, один для системи та інші дані, то дзеркало, що дані на розділ на іншому жорсткому диску.

Причина ....?
У разі збою диска мати до хвилини копії моїх даних на диску 1 (але може це зробити залишаючи дані папки в папку за замовчуванням, домовленості).

Більш швидке сканування системного диска без необхідності перевіряти всі дані (але зараз я думаю про це, можна також добитися ж саме з графіками в сканер вірусів і т.д.).

Швидше дефрагментації системного диска без необхідності дефрагментації всі дані, як видається, не треба стільки дефрагментації як самої системи.

Так що тепер я думаю про нього, може бути, не дуже багато причин твердо .....
Old 4 липня 2009, 06:32
Донор групи

Добре, що я пропоную, що Ви створюєте нову папку на диску 2 Частини 0 (або як вам більше зберігання інформації о) називають її Мої Документи "або будь-який інший ад вас фантазії, і зберігати ваші речі туди.

Цей вид сканування і дефрагментації, хоча це буде зробити дуже невелика різниця для дефрагментації час бути чесним.

Наступний зробити одне з двох.

Або:
1) необхідно скопіювати його на диск 1 на регулярній основі вручну або за розкладом, зробити це за вас.
Або
2) синхронізувати його з однойменної папці на іншому диску, так це оновлення в режимі реального часу.

Не ходіть переміщення папок за замовчуванням, як я вже казав, що ви встановите програму, і він хоче створити каталог, в Users \ [ім'я] \ Мої документи \ і зберігають деякі важливі файли.

Якщо його там немає, вона не може, іноді це не проблема, вона буде тільки підкажуть вам, і запитати, де для їх порятунку, проте це залежить від установки, щоб залишити вихідні файли там для цієї мети, а просто створити нові в інших місцях .
Old 4 липня 2009, 09:01
Член групи

Добре, дякую за це відповісти. Проводжу переосмислити і consioder що ви говорите. Повинен сказати, що мій досвід роботи з інсталяторів дорівнює нулю, хоча проблеми, і я був Running XP, як це протягом ряду років.

Є спеціальній папці в Vista і 7 більше важливі для інсталяторів?
Old 4 липня 2009, 12:23
Донор групи

Не повинно бути так і думав, основна схема папка не змінилося багато чого, крім маршруту для користувацьких папок, який був перейменований і jiggled ще трохи, і працює трохи інакше.

Я думаю, це в основному гри, проте деяке програмне забезпечення встановлює або зберігає файли Users \ [користувач] \ AppData \ [Prog папка] \

Ось де проблема може з'явитися.

Нічого поганого планування час завантаження або лог-Off резервну копію цих файлів на іншому диску, хоча, або синхронізацію їх навіть тільки вбудований Windows "портфелі".
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Збій Windows Vista знову. Допомога будь ласка!? Не дадуть мені Видалити мій папка! KerrBearr XO Операційні системи Windows 2 18 листопада 2009 14:10
Як вибрати папку за замовчуванням для збереження нової форми для в MS Outlook? mannu66 Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення 0 22 травня 2009 11:35
Як я можу створити спільну папку від мого робочого столу з XP і мій ноутбук з Vista? andrewanimation Операційні системи Windows 1 5 червня 2008 23:01
Зміни за замовчуванням Завантажте та встановіть папки Marcus123 Операційні системи Windows 1 21 січня 2008 10:58
Перспектива папки відображення питання skinnyman9000 Операційні системи Windows 1 23 серпня 2007 09:36
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.