![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аз бях наскоро купи нов лаптоп е около два месеца. Той дойде Vista Ultimate с инсталиран на нея ми харесва, но аз се чудех дали има някакви начини за леко подобряване на резултатите, с изключение на обичайните тичам CCleaner, Disk Defragmenter др
| |||
| |||
| Проверете TweakVI за Windows Vista Аз не са се преместили в Vista все още, но това изглежда да се охлади. - Активиране на стотици скрити настройки на Windows Vista, - Чисти системния регистър, активирате система и ограничения софтуер, - Показва подробна информационна система, - Създаване на 256 MB RAM диск, - Да защитават личните си данни, - Чисти вашия твърд диск, - Управление на TrueType шрифтове, - Подобряване на вашата интернет връзка, - Оптимизиране на вашия процесор, - Оптимизиране на вашия RAM, управление на системата за актуализации - И още много други ... |
|
| |||
| |||
| Аз ще погледнете, че благодарение на предложението |