![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nedávno jsem si koupil nový notebook to bylo asi před dvěma měsíci. To přišlo s Windows Vista Ultimate nainstalován na to se mi líbí, ale mě zajímalo, jestli existují způsoby, jak něco zlepšit výkonnost kromě obvyklého spuštění ccleaner, defragmentace disku atd.
| |||
| |||
| Podívejte se TweakVI pro Windows Vista Jsem se přestěhovala do Vista, ale zatím to vypadá se být v pohodě. - Aktivujte stovky skrytých nastavení systému Windows Vista, - Čištění registru, aktivovat systém a software omezení, - Zobrazí podrobné informace o systému, - Vytvořit 256 MB RAM disk - Chránit vaše soukromí, - Čisté váš pevný disk, - Zvládnutí písma TrueType, - Zlepšit vaše internetové připojení, - Optimalizovat váš procesor, - Optimalizovat své paměti, spravovat aktualizace systému, - A mnoho dalšího ... |
|
| |||
| |||
| Budu se muset podívat na to thanks for the suggestion |