![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Έχω αγοράσει πρόσφατα ένα νέο φορητό υπολογιστή που ήταν περίπου πριν από δύο μήνες. Ήρθε με Vista Ultimate τοποθετημένη σε αυτό Μου αρέσει αλλά αναρωτιόμουν αν υπάρχουν τρόποι για ελαφρά βελτίωση των επιδόσεων εκτός από τα συνήθη τρέχει CCleaner, δίσκος defragmenter κλπ.
| |||
| |||
| Check out TweakVI για τα Windows Vista Δεν έχουν μεταβεί σε Vista ακόμα, αλλά αυτός φαίνεται να είναι δροσερό. - Ενεργοποίηση εκατοντάδες κρυφές ρυθμίσεις των Windows Vista, - Καθαρό μητρώο σας, να ενεργοποιήσει το σύστημα και τους περιορισμούς του λογισμικού, - Εμφανίζονται λεπτομερείς πληροφορίες συστήματος, - Να δημιουργήσει μια μνήμη RAM 256 MB οδήγησης, - Προστασία του ιδιωτικού απορρήτου, - Καθαρά σκληρό σας δίσκο, - Διαχείριση γραμματοσειρές TrueType, - Να βελτιωθεί η σύνδεση σας στο Internet, - Βελτιστοποίηση της CPU σας, - Βελτιστοποίηση της μνήμης RAM, να διαχειρίζονται ενημερώσεις συστήματος, - Και πολλά άλλα ... |
|
| |||
| |||
| Θα έχω μια ματιά σε αυτό το ευχαριστώ για την υπόδειξη |