![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja sam nedavno kupio novi laptop to je bio oko dva mjeseca. On je došao sa Vidik Konačan instaliran na to mi se sviđa to, ali Sam bio izvjedljiv ako postoje načini neznatno poboljšanje performansi, osim uobičajene trčanje CCleaner, Disk Defragmenter, itd.
| |||
| |||
| Check out TweakVI za Windows Vista Nisam se preselili na Vista još ali ovo izgleda da se ohladi. - Aktivirajte stotine skrivenih postavki Windows Vista, - Čist tvoj Registry, aktiviranje sustava i softvera ograničenja, - Detaljan prikaz informacijskog sustava, - Stvoriti 256 MB RAM disk, - Zaštititi svoju privatnost, - Čist tvoj harddrive, - Upravljanje TrueType fontove, - Poboljšati svoje internet veze, - Optimizirati tvoj Centralna procesorska jedinica, - Optimizirati tvoj OVAN, upravljanje sustavom obnove, - I još mnogo više ... |
|
| |||
| |||
| Ja ću imati pogledati da hvala za prijedlog |