![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Én nemrégiben vásárolt egy új laptop, hogy körülbelül két hónappal ezelőtt. Jött a Vista Ultimate telepítve úgy tetszik, de arra gondoltam, ha bármi módon némileg javuló teljesítmény, kivéve a szokásos run CCleaner, lemeztöredezettség-mentesítő stb
| |||
| |||
| Kijelentkezés TweakVI for Windows Vista Én még nem tudtak a Vista még, de ez úgy néz ki, hogy cool. - Aktiválja száz rejtett Windows Vista beállítások - Tisztítsa meg a rendszerleíró adatbázis rendszer és a szoftver aktiválásához korlátozások, - Kijelző rendszer részletes információk, - Hozzon létre egy 256 MB RAM-meghajtó, - Ön adatainak védelme érdekében - Tiszta a harddrive, - Kezeli TrueType betűkészlet, - Javítja az internet kapcsolat, - Optimalizálja a CPU, - Optimalizálja a RAM, kezelni rendszer frissítéseket, - És még sok más ... |
|
| |||
| |||
| Majd egy pillantást, hogy köszönöm a javaslatot |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Van-e lehetőség Ugrás a Vista Home-7 Ultimate? | Tengeralattjáró | A Windows operációs rendszerek | 4 | Szeptember 19, 2009 19:45 |
| Mennyi hely van szükség Vista Ultimate? | thingie2 | A Windows operációs rendszerek | 9 | 8. május 2008 00:02 |
| Frissítés Vista Ultimate 64-bit. Kérem, segítsen nekem. | AMD4LIFE | A Windows operációs rendszerek | 8 | 2. Jan 2008 07:45 |
| Windows Vista Ultimate HELP PLS | Mennydörgő Jupiter | A Windows operációs rendszerek | 5 | 11. december 2007 10:06 |
| Vista Ultimate | mxmad32 | A Windows operációs rendszerek | 8 | 23. október 2007 12:45 |
| Téma eszközök | |
| |