![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aš neseniai nusipirkau naują nešiojamąjį kompiuterį ji buvo maždaug prieš du mėnesius. Jis atėjo su Vista Ultimate įdiegta ji man patinka, bet man buvo įdomu, jei yra nors šiek tiek pagerinti rezultatus, išskyrus įprastą CCleaner paleisti disko defragmentavimo programos ir tt būdus
| |||
| |||
| Išvykimo TweakVI "Windows Vista" Aš ne persikėlė į Vista dar, bet tai atrodo bus cool. - Aktyvuoti šimtų paslėptų "Windows Vista" parametrus, - Švarūs savo registrą, aktyvinti sistemos ir programinės įrangos apribojimų - Rodyti išsamią informaciją apie sistemą, - Sukurti 256 MB RAM, - Apsaugoti jūsų privatumą, - Švarūs jūsų kietajame diske, - Tvarkyti TrueType šriftus, - Pagerinti jūsų interneto ryšį, - Optimizuoti procesorius, - Optimizuoti jūsų RAM, valdyti sistemos atnaujinimus, - Ir dar daugiau ... |
|
| |||
| |||
| Aš jau tuo, kad už pasiūlymą ačiū ieškoti |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Ar įmanoma iš Grįžti Vista Home 7 Ultimate? | Haun | Windows "operacinės sistemos | 4 | 19 rugsėjis 2009 19:45 |
| Kiek vietos reikia Vista Ultimate? | thingie2 | Windows "operacinės sistemos | 9 | 8 gegužė 2008 00:02 |
| Upgrading to Vista Ultimate 64-bit. Please help. | AMD4LIFE | Windows "operacinės sistemos | 8 | 2 sausis 2008 07:45 |
| Windows Vista Ultimate "HELP PLS | Perkūnas | Windows "operacinės sistemos | 5 | 11 gruodis 2007 10:06 |
| Vista Ultimate | mxmad32 | Windows "operacinės sistemos | 8 | 23 spalis 2007 12:45 |
| Temos įrankiai | |
| |