![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Am cumparat recent un nou laptop acesta a fost de aproximativ două luni în urmă. El a venit cu Vista Ultimate instalat pe el îmi place, dar mă întrebam dacă există modalităţi de o uşoară îmbunătăţire a performanţelor, cu excepţia a alerga de obicei CCleaner disc defragmenter, etc
| |||
| |||
| Check out TweakVI pentru Windows Vista Eu nu s-au mutat la Vista încă, dar aceasta pare a fi cool. - Sute de Activare setări ascunse Ferestre Vista, - Curate registru dvs., activa sistemul şi restricţii de software, - Afişarea de informaţii detaliate de sistem, - A crea un disc 256 MB RAM, - A proteja al tău, - Curate harddisk, - Gestionează fonturi TrueType, - Îmbunătăţi conexiunea la internet, - Optimiza procesorul dvs., - Optimizarea RAM-ul tău, gestiona actualizări de sistem, - Şi mult mai mult ... |
|
| |||
| |||
| Voi avea o privire la faptul că multumesc pentru sugestia |