![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Недавно сам купио нови лаптоп рачунара је пре око два месеца. Он је дошао с Видик Коначан инсталиран на њему ја као да, али питам се да ли има начина благо побољшање перформанси, осим уобичајених вожњи ЦЦлеанер, Диск Дефрагментер и сл
| |||
| |||
| Цхецк оут ТуеакВИ за Уиндоус Виста Нисам прешао на Висту, али ипак изгледа да се охлади. - Активирај стотине скривених поставки оперативног система Уиндоус Виста, - Чишћење регистра, активирање система и софтвера ограничења, - Приказали детаљне информације о систему, - Направити 256 МБ РАМ-диск, - Заштитили Вашу приватност, - Чишћење харддриве, - Управљање ТруеТыпе фонтови, - Побољшате своју интернет везу, - Оптимизовали процесор, - Оптимизацију меморије, управљање променама система, - И још много тога ... |
|
| |||
| |||
| Ја ћу морати да погледате хвала за коментар |