![]() |
|
|||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
|
|
Нишка Инструменти |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Аз съм мислене на движение Vista Ultimate на моя лаптоп, аз инсталиран Windows Vista ъпгрейд съветник и той казва, че трябва да надстроите моята видео карта, но аз арго, тъй като тя е вградена в дънната платка. Ще Vista все още тичам? Или ще трябва да остана с XP?
|
|||
|
|||
|
Ето какво се казва:
След инсталиране на Windows Vista, ние ви препоръчваме модернизация видео карти Вашите текущи видео карта няма да подкрепи Windows Aero ™ потребителски опит. Свържете се с производителя на компютъра или продавачът на дребно, за да види дали ъпгрейд е налице. Документа тук За списък на видео карти, които поддържат Windows Aero. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Вие не можете да надстроите видео карта в лаптопа.
Той вероятно ще се движат по това, което имате, просто се уверете, че имате 2GB на овен или тя ще бъде много бавен. Също така крайната версия е много скъпо и не е твърде различно начало на премия, в случай, че не са запознати. Моята система: Hybr! Г
|
|
|
|||
|
|||
|
Цитат:
Имам 1 1 / 4 концерта на овена, така трябва да бен идеята за модернизация на Vista?
|
|
|
|||
|
|||
|
Тя ще се забави.
Как човек може да го за нищо след това? |
|
|
|||
|
|||
|
Това щеше да се казва
|
|
|
|||
|
|||
|
В действителност това би.
Така че ви краде тогава, радвам се един! |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
tbh аз имам изглед и аз предпочитам XP ... то много по-съвместима с добре ... всичко, и по-бързо
|
|||
|
|||
|
Просто инсталирана Vista Ultimate и си помислих, че тя е боклук, така че го изтри и сложи доброто старо XP отново
|