![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Já jsem přemýšlel o spuštění Vista Ultimate na mém notebooku, mám nainstalovaný Windows Vista Upgrade Advisor a říká, že bych měl upgradovat své grafické karty, ale i převýšení, protože je postaven na základní desce. Vista bude stále běží? Nebo budu muset zůstat s xp?
| |||
| |||
| Zde je, co se tam píše: Po instalaci Windows Vista, doporučujeme upgradu grafické karty Vaše současná grafická karta nebude podporovat Windows Aero ™ uživatelských zkušeností. Obraťte se na výrobce počítače nebo prodejce zjistit, zda je k dispozici upgrade. Klikněte tady pro seznam grafických karet, které podporují Windows Aero. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nemůžete upgradovat grafickou kartu v notebooku.
Bude pravděpodobně běží na co máte právě ujistěte se, že jste 2 GB RAM, nebo to bude jen velmi pomalu. Také konečné verzi je velmi drahé a není příliš odlišný od Home Premium, v-případě, že jste nebyli vědomi. Můj systém: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Citace:
Mám 1 1 / 4 harpuna RAM tak by i bin myšlenka upgradovat na Vista? |
|
| |||
| |||
| Bude to pomalé. Jak se dostat na nic z toho plyne? |
|
| |||
| |||
| To by bylo vyprávět |
|
| |||
| |||
| Ve skutečnosti by to. Takže vaše krádež je pak příjemný jeden! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| tbh mám nejraději i Vista a XP ... je mnohem více kompatibilní s dobře ... všechno a rychlejší
| |||
| |||
| Prostě nainstalované Vista Ultimate a myslela, že to byl nesmysl, a tak ji otřel a dal staré dobré xp zpět |