![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Σκέφτομαι τρέχει Vista Ultimate on my laptop, i εγκαταστήσει το Windows Vista Upgrade Advisor και λέει εγώ θα πρέπει να αναβαθμίσετε την κάρτα οθόνης μου, αλλά θ επίκλισης γιατί είναι ενσωματωμένη της μητρικής πλακέτας. Θα εξακολουθεί να τρέχει Vista; Ή θα έχω μόνο για να κολλήσει με xp;
| |||
| |||
| Να τι λέει: Μετά την εγκατάσταση των Windows Vista, συνιστούμε την αναβάθμιση την κάρτα οθόνης Η τρέχουσα κάρτα βίντεο δεν θα στηρίξει το Windows Aero ™ εμπειρία του χρήστη. Επικοινωνήστε με τον κατασκευαστή του υπολογιστή σας ή τον πωλητή για να δείτε αν είναι διαθέσιμη μια αναβάθμιση. Κάντε κλικ εδώ για μια λίστα με κάρτες που υποστηρίζει το Windows Aero. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δεν μπορείτε να αναβαθμίσετε μια κάρτα οθόνης σε φορητό υπολογιστή.
Κατά πάσα πιθανότητα θα τρέχουν σε ό, τι έχετε, απλά βεβαιωθείτε ότι έχετε 2GB μνήμης RAM ή θα είναι πολύ αργή. Επίσης, η τελική έκδοση είναι πολύ ακριβά και δεν είναι πολύ διαφορετικό από το σπίτι πριμοδότησης, σε περίπτωση που δεν γνώριζαν. Το σύστημά μου: Hybr! Δ
|
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Έχω 1 1 / 4 της RAM αμάξιο i Μπιν, ώστε θα πρέπει η ιδέα της αναβάθμισης σε Vista; |
|
| |||
| |||
| Θα είναι βραδεία. Πώς μπορεί να το αποκτήσουν δεν είναι τίποτα τότε; |
|
| |||
| |||
| Αυτό θα πρέπει να λέει |
|
| |||
| |||
| Πράγματι θα ήταν. Μέχρι τότε σας κλέβει, nice one! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| tbh έχω vista και προτιμώ XP ... πολύ πιο συμβατή με καλά ... τα πάντα και ταχύτερη
| |||
| |||
| Μόλις εγκατασταθεί Vista Ultimate και Νόμιζα ότι ήταν ανοησίες, οπότε και θα τεθεί σκουπίζονται τις παλιές καλές XP Επιστροφή στις |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Είναι δυνατόν να Μετάβαση από Vista Home σε 7 τελικά; | Haun | Λειτουργικά συστήματα Windows | 4 | 19 Σεπτεμβρίου, 2009 19:45 |
| Πόσος χώρος χρειάζεται για Vista Ultimate? | thingie2 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 9 | 8η Μαΐου 2008 00:02 |
| Αναβάθμιση σε Vista Ultimate 64-bit. Please Help. | AMD4LIFE | Λειτουργικά συστήματα Windows | 8 | 2η Ιαν 2008 07:45 |
| Windows Vista Ultimate HELP PLS | Βροντών | Λειτουργικά συστήματα Windows | 5 | 11 Δεκ. 2007 10:06 |
| Vista Ultimate | HistoryGirl | Λειτουργικά συστήματα Windows | 2 | 4η Sep 2007 16:54 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |