![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mislim na trčanje vidik konačan na moj laptop, ja instaliran ažurirati na Windows Vidik savjetnik i Internet kaže ja bi trebao nadograditi moj video karta ali ja licemjerje jer je ugrađen u matičnu ploču. Hoće li još uvijek trčanje vidik? Ili ću samo morati staviti sa xp?
| |||
| |||
| Evo što piše: Nakon instalacija Windows Vidik, preporučujemo nadogradnju vaše grafičke kartice Vaš trenutni video kartice neće podrška Windows Aero ™ korisnički doživljaj. Obratite se proizvođaču računala ili prodavača kako bi vidjeli je li ažuriranje je dostupna. Kliknite ovdje za popis video kartica koja podržava Windows Aero. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne možete nadograditi grafičku karticu u laptop.
Vjerojatno će se izvoditi na ono što imate, samo budite sigurni da ste 2GB RAM-a ili će se vrlo sporo. Također konačan inačici je vrlo skupo i nije previše različit za Home Premium, u slučaju da nisu bili svjesni. My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Quote:
Imam 1 1 / 4 koncert od ovna na taj način bi ja bin ideja o nadogradnji za vidik? |
|
| |||
| |||
| To će biti spor. Kako se to dobiti za ništa onda? |
|
| |||
| |||
| To bi bilo reći |
|
| |||
| |||
| Doista bi to. Na taj način vaš je krađa onda, lijepo jedan! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| tbh imam vidik i ja preferirati xp ... to mnogo više kompatibilan s dobro ... sve i brže
| |||
| |||
| Pravedan Installer vidik konačan i pomislio da je to smeće, pa ga obrisa i baciti stari dobri xp natrag na |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Je li moguće Idi iz Vista Home Ultimate do 7? | Haun | Windows Operating Systems | 4 | 19 rujan 2009 19:45 |
| Koliko prostora je potrebno za Vista Ultimate? | thingie2 | Windows Operating Systems | 9 | 8. svibanj 2008 00:02 |
| Nadogradnjom na Vista Ultimate 64-bit. Please help. | AMD4LIFE | Windows Operating Systems | 8 | 2. siječanj 2008 07:45 |
| Windows Vista Ultimate PLS HELP | Gromovnik | Windows Operating Systems | 5 | 11. prosinac 2007 10:06 |
| Vista Ultimate | HistoryGirl | Windows Operating Systems | 2 | 4. Sep 2007 16:54 |
| Thread Tools | |
| |