![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Galvoju eksploatavimo Vista Ultimate mano nešiojamas, aš įdiegta Windows Vista Upgrade Advisor ir ji sako man reikia atnaujinti savo vaizdo plokštės, bet i cant nes jis yra integruotas į pagrindinę plokštę. Ar Vista vis dar skaičiuoti? Arba aš tiesiog klijuoti su XP?
| |||
| |||
| Štai ką ji sako: Įdiegus "Windows Vista", rekomenduojame atnaujinti savo vaizdo plokštės Jūsų dabartinė vaizdo plokštė nepalaiko Windows Aero ™ vartotojų patirtį. Kreipkitės į kompiuterio gamintojo arba pardavėjo, ar atnaujinti yra. Spauskite čia dėl vaizdo kortelių sąrašą, kurie palaiko Windows Aero. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jūs negalite atnaujinti vaizdo plokštę į nešiojamąjį kompiuterį.
Tai tikriausiai bus paleisti, ką turite, tiesiog įsitikinkite, kad turite 2GB RAM ar tai bus labai lėtas. Be to, galutinė versija yra labai brangūs ir nėra labai skiriasi Home Premium, in atveju jūs nežinojo. Mano sistema: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Citata:
Turiu 1 1 / 4 koncertą RAM todėl turėčiau bin modernizavimo siekiant Vista idėja? |
|
| |||
| |||
| Ji bus lėtas. Kaip vienas get it nieko ten? |
|
| |||
| |||
| Tai būtų pasakyti |
|
| |||
| |||
| Iš tiesų tai. Taigi jūsų vagystė tada, nice one! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| TBH turiu Vista ir aš norėčiau XP ... ji labiau atitinka gerai ... viskas ir greičiau
| |||
| |||
| Just Installed Vista Ultimate, ir manė, kad šiukšlių, todėl ji sunaikino ir įdėti senas geras XP atgal |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Ar įmanoma iš Grįžti Vista Home 7 Ultimate? | Haun | Windows "operacinės sistemos | 4 | 19 rugsėjis 2009 19:45 |
| Kiek vietos reikia Vista Ultimate? | thingie2 | Windows "operacinės sistemos | 9 | 8 gegužė 2008 00:02 |
| Upgrading to Vista Ultimate 64-bit. Please help. | AMD4LIFE | Windows "operacinės sistemos | 8 | 2 sausis 2008 07:45 |
| Windows Vista Ultimate "HELP PLS | Perkūnas | Windows "operacinės sistemos | 5 | 11 gruodis 2007 10:06 |
| Vista Ultimate | HistoryGirl | Windows "operacinės sistemos | 2 | Rugsėjis 4, 2007 16:54 |
| Temos įrankiai | |
| |