![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mam na myśli uruchomienie Vista Ultimate na moim laptopie, i zainstalowane Doradca uaktualnienia systemu Windows Vista i mówi, że należy zaktualizować moje karty graficznej, ale i cant ponieważ jest wbudowany w płytę główną. Vista będzie nadal działać? Albo Czy wystarczy trzymać z xp?
| |||
| |||
| Oto co mówi: Po zainstalowaniu systemu Windows Vista, zalecamy uaktualnienie karty graficznej Twoja aktualna karta graficzna nie będzie wspierać Windows Aero ™ użytkowników. Skontaktuj się z producentem lub sprzedawcą komputera, aby sprawdzić, czy uaktualnienie jest dostępne. Kliknij tu na listę kart graficznych, które obsługują system Windows Aero. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nie można uaktualnić karty graficznej w laptopie.
Będzie ona prawdopodobnie poruszają się na co masz, tylko upewnij się, że 2GB pamięci RAM lub będzie ona bardzo powolna. Również ostateczna wersja jest bardzo kosztowne i nie jest zbyt różne, by Home Premium, w przypadku gdy nie były świadome. My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Cytat:
Mam 1 1 / 4 koncert pamięci RAM i tak powinno bin pomysł uaktualnienia do Vista? |
|
| |||
| |||
| To będzie powolny. Jak nie jeden jej za nic potem? |
|
| |||
| |||
| To byłoby mówienie |
|
| |||
| |||
| W rzeczywistości to. Więc kradzież następnie, nice one! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| tbh Mam Vista i XP Wolę ... o wiele bardziej zgodna z dobrze ... wszystko i szybciej
| |||
| |||
| Wystarczy zainstalowana Vista Ultimate i uważała, że są to śmieci, dlatego wytrzeć i umieścić starego dobrego XP z powrotem na |
![]() |
|
| Zakładki |