![]() |
|
|||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Mă gândesc de a rula Vista Ultimate pe laptop, am instalat Windows Vista Upgrade Advisor şi se spune că ar trebui să-mi placă video de actualizare, dar i cant, pentru că este construit în placa de bază. Vista vor rula în continuare? Sau voi doar să stai cu xp?
|
|||
|
|||
|
Iată ce se spune:
După instalarea Windows Vista, vă recomandăm upgrade placa video Adresa dvs. curentă de video card nu va sprijini pe Windows Aero ™ experienţa utilizatorului. Contactaţi producătorul computerului sau distribuitorul pentru a vedea dacă este disponibil un upgrade. Faceţi clic pe aici pentru o listă cu plăcile video care acceptă Windows Aero. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Nu se poate actualiza o placă video la un laptop.
Este, probabil, va rula pe ceea ce ai, doar asiguraţi-vă că aveţi 2 GB de RAM sau ea va fi foarte lent. De asemenea, versiunea finală este foarte scumpă şi nu este prea diferite pentru a Home Premium, in caz ca nu erau la curent. Sistemul meu: Hybr! D
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Am 1 1 / 4 gig de ram deci ar trebui să i bin ideea de upgrade la Vista?
|
|
|
|||
|
|||
|
El va fi lentă.
Cum o sa-l aduc pentru nimic atunci? |
|
|
|||
|
|||
|
Asta ar fi spus
|
|
|
|||
|
|||
|
Într-adevăr s-ar.
Deci, vă Furt de atunci, un frumos! |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
tbh am vista şi xp-mi place ... este mult mai compatibile cu bine ... totul şi mai repede
|
|||
|
|||
|
Doar instalat Vista Ultimate şi a crezut că e gunoi, asa ca a sters-o şi pune în bună vechi XP Înapoi la
|