![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Мислим трчање видик коначан на мој лаптоп, ја инсталиран Уиндоус Виста Упграде Адвисор и она каже да би требало надоградити мој видео картицу али ја лицемјерје јер је уграђен у матичну плочу. Виста ће и даље да покреће? Или ћу само морати ставити са ксп?
| |||
| |||
| Ево шта он каже: Иза инсталација Уиндоуси Видик, препоручујемо надоградњу свој видео картице Ваш тренутни видео картица неће подржавати Уиндоус Аеро ™ кориснички доживљај. Контактирајте произвођача рачунара или трговац ли надоградњу је доступна. Кликните овде за листу видео картица која подржава Уиндоус Аеро. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не можете да ажурирате видео картицу у лаптоп.
То ће вероватно покренути на ономе што имате, само будите сигурни да сте 2ГБ РАМ-а или да ће бити врло споро. Такође је коначан приказ је врло скупо и није превише различита да Хоме Премиум, у случају да нису били свесни. Мы Сыстем: Хыбр! Д
|
|
| |||
| |||
| Куоте:
Имам 1 1 / 4 чезе РАМ-а тако да бин идеју надоградњом на видик? |
|
| |||
| |||
| То ће бити спор. Како се, преузмите га за ништа онда? |
|
| |||
| |||
| То би била прича |
|
| |||
| |||
| Заиста не би. Тако да то онда крађа, једна лијепа! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| тбх имам видик и ЈА више волети ксп ... то много више компатибилан са добро ... све и брже
| |||
| |||
| Довољно је инсталирана Виста Ултимате и мислио то је био смеће, па га избрисала и ставио стари добри КСП Назад на |