![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ben Vista Ultimate benim laptop çalışan düşünüyorum: am, i Windows Vista Yükseltme Danışmanı kurulu ve çünkü anakart yerleşik ise benim ekran kartı ama i cant yükseltmesi gerektiğini söyledi. Will Vista hala çalışacak? Veya sadece XP ile sopa gerekir?
| |||
| |||
| Burada ne diyor's: Windows Vista'yı yükledikten sonra, biz de ekran kartı yükseltme tavsiye Mevcut ekran kartı Windows Aero ™ kullanıcı deneyimi destek değildir. Bir güncelleme mevcuttur İletişim bilgisayarınıza üretici veya satıcı görmek için. Tıklayın burada görüntü kartları bir listesi için destek Windows Aero. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bir dizüstü bilgisayar bir video kartı yükseltemiyor.
Muhtemelen ne var üzerinde, sadece 2GB RAM veya çok yavaş olacaktır emin olun çalışır. Ayrıca nihai sürümü çok pahalı ve çok Home Premium farklı değil, farkında olmadığı durumda sen. Benim Sistemi: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Ben 1 1 var / RAM 4 iş bu nedenle gerektiğini I Bin Vista'ya yükseltme ve fikir? |
|
| |||
| |||
| Bu yavaş olacaktır. Nasıl bir şey için daha sonra elde ediyor? |
|
| |||
| |||
| Bu söylüyorum olurdu |
|
| |||
| |||
| Gerçekten de bu olacak. Bu yüzden daha sonra güzel bir de çalıyor! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| tbh Ben uzak manzara ve I have XP tercih ... çok daha uyumlu, iyi ... her şeyi ve daha hızlı
| |||
| |||
| Sadece Vista Ultimate yüklü ve çöp olduğunu düşündüm, bu nedenle ve arkasındaki eski güzel XP koymak wiped |