![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я маю на увазі Running Vista Ultimate на моєму ноутбуці, я встановив оновлення Windows Vista Радник і каже, я повинен обновити відеокарту, але я нахиляє оскільки він вбудований у материнську плату. Буде чи перспектива ще тікати? Або я просто повинен дотримуватися XP?
| |||
| |||
| Ось що він говорить: Після установки Windows Vista, ми рекомендуємо оновити відеокарту Ваша поточна відеокарта не підтримує Windows Aero ™ користувачів. Зверніться до виробника комп'ютера або розповсюджувач чи доступне оновлення. Натисніть тут Список відеокарт, які підтримують Windows Aero. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ви не можете оновити відеокарту в ноутбук.
Це буде, ймовірно, працюють на те, що ви, переконайтесь, що у вас є 2 Гб оперативної пам'яті або це буде дуже повільним. Крім того, кінцева версія дуже дороге і не надто відрізняється від Home Premium, по-випадок, якщо ви не знали. Моя система: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Цитата:
Маю 1 1 / 4 гігабайт оперативної пам'яті, повинні I бен ідею оновлення до Vista? |
|
| |||
| |||
| Це буде повільний. Як можна отримати за це нічого не тоді? |
|
| |||
| |||
| Це було б говорити |
|
| |||
| |||
| Дійсно було б. Так що ваші Крадіжка те, Nice One! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ТБХ мене є перспектива, і я вважаю за краще XP ... його набагато більш сумісні з добре ... все і швидко
| |||
| |||
| Тільки що встановив Vista Ultimate і думала, що це сміття, так і витер його поставив старий добрий XP Перейти на |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Чи можливо це робити далі з Vista Home Ultimate до 7? | Haun | Операційні системи Windows | 4 | 19 вересня 2009 19:45 |
| Скільки місця необхідно для Vista Ultimate? | thingie2 | Операційні системи Windows | 9 | 8 травня 2008 00:02 |
| Оновлення для Vista Ultimate 64-біт. Please Help. | AMD4LIFE | Операційні системи Windows | 8 | 2 січня 2008 07:45 |
| Windows Vista Ultimate ДОПОМОГА PLS | Громовержець | Операційні системи Windows | 5 | 11 грудня 2007 10:06 |
| Vista Ultimate | HistoryGirl | Операційні системи Windows | 2 | 4 вересня 2007 16:54 |
| Різьба Інструменти | |
| |